Magic the Gathering
Magic the Gathering34767 medlemmar 632 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Yarok + Bringer of the Last Gi... Hearth Elemental + Burning Wis ...
Egon, God of Death + Assault suite
Senast läst: 10:03:30, 19/2 -24. Läst 470 gånger.
Hotan
MEDLEM
@svm s. 28/11 -10

45 rubriker
257 svar

Egon, God of Death + Assault suite 19:34:09, 28/11 -23  
Hej

Egon, God of Death // Throne of Death som är equipped med en Assault Suit. Jag har inget i graven. Eftersom Egon inte får saccas pga Assault Suit så undrar jag om jag fortfarande får dra kort via Egon?

Hotan

Uppdaterad: 19:36:50, 28/11 -23

Kex_Luthor
MEDLEM
Trelleborg
@svm s. 28/6 -10

23 rubriker
280 svar

1. Japp. Annars skulle det stå "i... 19:50:30, 28/11 -23  
Japp. Annars skulle det stå "if you do, draw a card"
Hotan
MEDLEM
@svm s. 28/11 -10

45 rubriker
257 svar

2. Najs! Tack :)... 19:50:59, 28/11 -23  
Kex_Luthor skrev 19:50, 28/11 -23 Japp. Annars skulle det stå "if you do, draw a card"

Najs! Tack :)



BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!