Magic the Gathering
Magic the Gathering34881 medlemmar 642 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Hearth Elemental + Burning Wis... Gandalf the White och Urza's B ...
Fatespinner i sagornas värld?
Senast läst: 19:29:44, 18/4 -24. Läst 500 gånger.
Yenx
MEDLEM
Bandhagen
@svm s. 9/12 -18

10 rubriker
46 svar

Fatespinner i sagornas värld? 14:47:11, 22/11 -23  
Ponera att min motståndare har en Fatespinner i spel och jag har en saga i spel. Det blir min tur och fatespinner triggar, om jag väljer...

... main phase, antar jag att sagan triggar på beginning of combat step eftersom det kommer direkt efter draw step. Har jag fattat rätt då?

... draw step, triggar inte sagan alls den turen eftersom jag inte hade något draw step? Eller triggar den i början av första main phase ändå? (Analogt med hur second main benämns postcombat även om combat phase inte händer.)

JonasHob

Izzet
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

263 rubriker
2227 svar

1. "As your precombat main phase ... 15:09:12, 22/11 -23  
"As your precombat main phase begins (immediately after your draw step), you put another lore counter on each Saga you control." Så Sagor får sina counters efter drawstep, i början av precombat main innan du får chans att lägga länder osv. Om du väljer main phase på Fatespinner kommer du inte få några counters på dina sagor alls den turen om du inte kan öka på dem med hjälp av andra kort.
 
Jag saccar LED för tre blå.....
Yenx
MEDLEM
Bandhagen
@svm s. 9/12 -18

10 rubriker
46 svar

2. Ah, tvärtom mot vad jag trodde... 15:33:58, 22/11 -23  
Ah, tvärtom mot vad jag trodde. Måste säga att remindertexten på sagor är lätt missvisande, "after draw" och inte "beginning of precombat main". Tack så mycket för hjälpen!

Trancer presenterar ett smakprov från sin have

Skaffa Guld-medlemskap för att ha chansen att visa upp dina kort här

Rakdos, the Showstopper (Foil)


BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!