Magic the Gathering
Magic the Gathering34450 medlemmar 701 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
FöRENINGEN SVENSKAMAGIC Vi närmar oss ett nytt år! ...
Engagera dig i föreningen!
Senast läst: 00:01:56, 28/9 -23. Läst 559 gånger.
lyzio

Selesnya
REDAX
Osby
@svm s. 16/4 -12

67 rubriker
232 svar

Engagera dig i föreningen! 12:49:04, 12/5 -23  
Under årsmötet 2022 så valde föreningen att inte välja en specifik valberedning utan istället låta styrelsen föreslå kommande års styrelse. Detta då vi hade lite problem att hitta engagerade som ville åta sig uppdraget.

Därför tänkte vi redan nu om än i godtid, kanske inte tillräckligt god tid försöka väcka intresset hos alla våra medlemmar att bli aktiva i föreningen.

Vad kan man då göra?

Vi behöver alltid engagerade medlemmar som vill åta sig ett styrelseuppdrag och vara med och förvalta och förbättra vår fantastiska förening. Detta är inte något superbetungande uppdrag men kräver att man har ett intresse för föreningens verksamhet och att vi hela tiden kan och vill bli bättre.

Vi behöver engagerade personer som gärna sitter som revisorer, eller valberedning. Framförallt är valberedning en post som ofta underskattas och är svår att hitta engagerade till. Här tar man inför kommande år fram ett förslag på nästa års styrelse, valberedning och revisor. Vilket gör att det är en post där man kan behöva ha lite kontakter och översyn över föreningens medlemmar och vilka som man tror kan passa bra.

/Styrelsen Föreningen SvenskaMagic
 
// Oliver Sundström

BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!