Magic the Gathering
Magic the Gathering33884 medlemmar 811 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR tidehollow scullar + sac... Gain life på samma kort ...
Quandrix Command, för få targets för 2 modes?
Senast läst: 23:11:58, 5/12 -22. Läst 260 gånger.
Grönis

Rakdos
MEDLEM
Sala
@svm s. 18/2 -03

94 rubriker
765 svar

Quandrix Command, för få targets för 2 modes? 00:04:09, 28/9 -22  
Hej!
Undrar om jag kan spela Quandrix Command på motståndaren och dennes grav (mode 4) med endast länder i spel på bägge sidor och inget på stacken?
Antar det inte funkar då jag inte kan välja 2 target modes?
 
Mitt verkstadskort

elof_the_mighty
ETERNALKUNGEN 2014
ETERNALKUNGEN 2009
Varberg
@svm s. 9/5 -02

906 rubriker
32767 svar

1. Stämmer bra, du måste ha legal... 06:46:00, 28/9 -22  
Stämmer bra, du måste ha legala targets för 2 modes då du lägger den.
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!