Magic the Gathering
Magic the Gathering33749 medlemmar 677 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Quandrix Command, för få targe... Hostage Taker x3? ...
Gain life på samma kort
Senast läst: 12:16:59, 1/10 -22. Läst 447 gånger.
Hainen

Gruul
MEDLEM
Johanneshov
@svm s. 31/1 -11

22 rubriker
111 svar

Gain life på samma kort 10:22:33, 19/9 -22  
1. Om jag spelar en kickad Tolarian GeyserKnight of Dusk's Shadow , får jag 3 liv?

2. Om tolarian geyser hade haft effekterna i omvänd ordning, dvs lifegain först och sedan bounce, hade jag fått liv?

3. Om jag spelar Extinguish the LightGuardian of New Benalia, och de svarar med att göra den indestructible, får jag liv?

partysmurphen
JUDGE L1
REDAX
HEDERSMEDLEM
FSVM - LEDAMOT
Linköping
@svm s. 19/2 -03

172 rubriker
7316 svar

1. 1. Ja, om kekten lämnar spel (... 11:01:42, 19/9 -22  
1. Ja, om kekten lämnar spel (och inget annat hindrar dig från att få liv)
Effekter resolvar i den ordningen de står.

2. Nej. Se ovan.

3. Ja.
Kortet gör så mycket som möjligt. För att ett kort ska hindras helt krävs att alla targets är illegala vid resolv (så om motståndaren ger hexproof istället så får du inga liv)
 
Om man tejpar över plastfickemynningar så har man inte riktigt förstått vad det är man försöker åstadkomma.
Hainen

Gruul
MEDLEM
Johanneshov
@svm s. 31/1 -11

22 rubriker
111 svar

2. Anledning till att jag frågar ... 11:25:30, 19/9 -22  
Anledning till att jag frågar är att man inte får liv på arena i dagsläget om man lägger Extinguish the Light på en indestructible-gubbe. Därför funderade jag på om det fanns en regelteknisk skillnad på "if it was" vs "if it is", eller om det bara är en bugg på arena.
partysmurphen
JUDGE L1
REDAX
HEDERSMEDLEM
FSVM - LEDAMOT
Linköping
@svm s. 19/2 -03

172 rubriker
7316 svar

3. Det är en bug.... 09:58:21, 20/9 -22  
Det är en bug.
 
Om man tejpar över plastfickemynningar så har man inte riktigt förstått vad det är man försöker åstadkomma.
BYT BORD TILL


 
  Dominaria United! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!