Magic the Gathering
Magic the Gathering33757 medlemmar 720 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Hostage Taker x3?... Magus of the bridge + tokens ...
Caller of the Untamed och commander?
Senast läst: 08:07:07, 5/10 -22. Läst 280 gånger.
yohaan81
MEDLEM
Örebro
@svm s. 10/4 -09

228 rubriker
485 svar

Caller of the Untamed och commander? 14:47:44, 16/9 -22  
hur funkar denna i en commander lek?
Caller of the Untamed

passar på o frågar hur ALLA sånna kort fungerar när det inte längre är "draft" osv,

414448
MEDLEM
@svm s. 7/8 -06

207 rubriker
7330 svar

1. Allt du behöver veta står på k... 15:13:36, 16/9 -22  
Allt du behöver veta står på kortet ;)

Eftersom du inte har draftat några kort så kan du inte använda dess första förmåga, den som lägger ett kreatur du har draftat i exile. Detta gör att dess activated ability blir oanvändbar.
 
Team Squattelhaups - Slump och fusk!

"Vi är jävligt kassa på Magic, men vi är i alla fall snygga!" - Nulaal
Uppdaterad: 15:17:00, 16/9 -22
yohaan81
MEDLEM
Örebro
@svm s. 10/4 -09

228 rubriker
485 svar

2. allright, tänkte eftersom den ... 15:19:12, 16/9 -22  
allright, tänkte eftersom den var legal i commander om de fanns någon dold regel etc. men antar den då var för en commander draft isf etc.

sett ett gäng sånna kort, dem verkar altså värdelösa utöver vid just tillfället då man draftar eller kör sealed.

men tack för infon då vet ja bättre :)
414448
MEDLEM
@svm s. 7/8 -06

207 rubriker
7330 svar

3. Jo, jag tycker att de ser väld... 15:22:30, 16/9 -22  
Jo, jag tycker att de ser väldigt lockande ut när man slarvigt skummar igenom dem, och sedan blir en constructedspelare som jag alltid besviken vid en närmare titt!
 
Team Squattelhaups - Slump och fusk!

"Vi är jävligt kassa på Magic, men vi är i alla fall snygga!" - Nulaal
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!