Magic the Gathering
Magic the Gathering33657 medlemmar 720 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Urza's saga + crop rotation... Lucky Clover & adventures som ...
You Look Upon the Tarrasque: I Commander 4v4
Senast läst: 09:41:18, 8/8 -22. Läst 296 gånger.
Naikiizz

Dimir
MEDLEM
Örebro
@svm s. 11/9 -10

12 rubriker
15 svar

You Look Upon the Tarrasque: I Commander 4v4 17:30:53, 30/7 -22  
Regelfråga: Vi sitter nu och diskuterar. 1 spelare vill spela "You Look Upon the Tarrasque". Abilityn nr två är i diskussionen. Om spelaren anfaller en av sina 3 opponents, och spelar den. Måste de andra två spelarna blocka hans creature även fast den creaturen inte anfaller de. Eftersom tarrasque säger opponents, inte opponent.

Uppdaterad: 10:34:15, 1/8 -22

Filimon
MEDLEM
Sollebrunn
@svm s. 7/8 -10

55 rubriker
258 svar

1. Nej dom kan inte blockera om d... 17:55:16, 30/7 -22  
Nej dom kan inte blockera om dom inte blir attackerade.
JonasHob

Izzet
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

248 rubriker
2198 svar

2. För att länka kort skriva med ... 20:01:20, 30/7 -22  
För att länka kort skriva med stor bokstav osv på rätt ställe You Look Upon the Tarrasque annars skriv @(början på kortnamnet) så får du en lista.
 
Jag saccar LED för tre blå.....



BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!