Magic the Gathering
Magic the Gathering33587 medlemmar 724 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Satoru Umezawa, trigger på sig... Spellskite och Prismatic Endin ...
Backgrounds
Senast läst: 05:54:30, 30/6 -22. Läst 369 gånger.
Iniovan

Azorius
MEDLEM
Skövde
@svm s. 19/6 -13

147 rubriker
426 svar

Backgrounds 17:58:17, 19/6 -22  
Hejhopp!

Nu med senaste Baldur's Gate så dök Background upp som funktion, vilket är coolt.

Jag är nyfiken på svar till följande frågor ( alla gäller constructed casual play typ ) :

- Krävs det att en commander har "choose a background" för att jag ska få ha en background i command zone?
Följdfråga alltså: Kan en vanlig commander utan frasen "choose a background" ändå ha en background med sig i command zone?

- Går det att ha backgrounds som vanliga förtrollningar i leken?

- När jag spelar en vanlig match, och spelar ett kort ur de 99 som säger 'choose a background', varifrån får jag tag i dessa? Jag har väl inte tillgång till en sideboard? Ligger de presenterade sedan tidigare i command zone?

Hoppas på svar! :)

Uppdaterad: 17:58:37, 19/6 -22

Ichorid

Simic
HEDERSMEDLEM
REDAX
Linköping
@svm s. 28/3 -02

453 rubriker
3553 svar

1. Vi kan bara starta med en back... 18:15:17, 19/6 -22  
Vi kan bara starta med en background i vår commandzone om vi har en commander som säger "Choose a background". Om t.ex. vår commander som säger "Choose a background" är blå och vår valda background i commandzonen är vit, så är vår lek blåvit.

Alla commanderlekar får spela med backgrounds i vanliga kortleken, hur många de vill (sålänge som de är rätt färg, som vanligt dådå).
 
Squee tucked the warm ball in his pocket and slipped a pebble in its place. ‘Glok,' he mumbled, and hid.

Odyssey block 4-ever

Hemmagjorda kort - Megatråden

Worlds of the Void, min magicutgåva
r1kka
MEDLEM
Malmö
@svm s. 7/8 -14

24 rubriker
133 svar

2. Spelar du en gubbe som du har ... 18:58:44, 19/6 -22  
Spelar du en gubbe som du har i dina 99 som har "choose a background" så gör den inget du letar inte upp en eller ta en från side, det är som den inte har den texten om du har dem bland dina 99
Iniovan

Azorius
MEDLEM
Skövde
@svm s. 19/6 -13

147 rubriker
426 svar

3. Tack för svaren! :)... 19:00:01, 19/6 -22  
Tack för svaren! :)
214
MEDLEM
@svm s. 18/10 -11

317 rubriker
8234 svar

4. När du sätter dig och ska spel... 13:22:12, 20/6 -22  
När du sätter dig och ska spela ett parti commander announcear du vilken(eller vilka om dom har partner/friends forever) legendary creature som ska vara din commander, om du väljer en gubbe med ”choose a background” får du även plocka fram en enchantment med typen ”background” från din lek.
 
[Link= '][/link]

"214 har rätt i allt" - allek

"214 vet vad han snackar om" - nepO

donhaggis[link=’ https://www.svenskamagic.com/forumet/topic.php?ID=173422&rID=2097227#2097227’]214 har aldrig fel[/link]

lovet0209 presenterar ett smakprov från sin guldvippade auktion UTFÖRSÄLJNING AV DIVERSE MAGICKORT

Skaffa VIP Guld till din auktion för att få chansen att visa upp din auktion här

Thoughtseize (EX) 51:- Buyout: 120:-

Dig Through Time 1:- Buyout: 5:-

Dig Through Time 1:- Buyout: 5:-

Goblin Guide (FN) 3:- Buyout: 25:-

Sorin the Mirthless (Foil) 51:- Buyout: 100:-

Clearwater Pathway // Murkwater Pathway (EX) 26:- Buyout: 50:-

Riverglide Pathway // Lavaglide Pathway (EX, Foil) 31:- Buyout: 100:-

Emrakul, the Aeons Torn (EX, Foil) 131:- Buyout: 180:-

Drowned Catacomb (EX) 21:- Buyout: 45:-

Drowned Catacomb (EX) 21:- Buyout: 45:-

Koma, Cosmos Serpent (FN) 16:- Buyout: 80:-

Yavimaya, Cradle of Growth (Foil) 56:- Buyout: 140:-

Fabled Passage (EX) 21:- Buyout: 40:-

Cemetery Gatekeeper 26:- Buyout: 60:-

Brazen Borrower (FN) 81:- Buyout: 180:-

Werewolf Pack Leader 26:- Buyout: 40:-

Elite Spellbinder (EX) 3:- Buyout: 20:-

Spellskite 16:- Buyout: 30:-

Blasphemous Act 4:- Buyout: 15:-

Kitchen Finks (EX) 1:- Buyout: 5:-


BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!