Magic the Gathering
Magic the Gathering33597 medlemmar 699 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Backgrounds... Kan alla generaler i EDH ha 'U ...
Spellskite och Prismatic Ending
Senast läst: 04:56:00, 6/7 -22. Läst 433 gånger.
Lazarus

Azorius
MEDLEM
@svm s. 25/11 -09

56 rubriker
538 svar

Spellskite och Prismatic Ending 11:49:04, 18/6 -22  
Nvm

Uppdaterad: 11:53:40, 18/6 -22

Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
Axvall
@svm s. 26/5 -04

87 rubriker
2103 svar

1. Inget behov av att radera fråg... 14:55:30, 18/6 -22  
Inget behov av att radera frågan. Den hade kunnat finnas för andra som vill veta.

Spellskite kan ändra target för Prismatic Ending. Ending kräver inte att X skall vara lika eller större för att kunna targeta, endast för att den skall exila.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!