Magic the Gathering
Magic the Gathering33328 medlemmar 715 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Bolas Citadel länder vs Grafdi... Wastes ...
Mirror March, är exile en deayed trigger?
Senast läst: 01:30:50, 18/1 -22. Läst 718 gånger.
JonasHob

Izzet
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

244 rubriker
2190 svar

Mirror March, är exile en deayed trigger? 11:37:56, 11/12 -21  
Jag har Mirror March i spel. Spelar en Biogenic Ooze och gör 5 kopior. I början av endstep, är exile effekten av Mirror March en trigger, så jag kan välja att lägga +1 counters på mina tokens innan saker exilas?
 
Jag saccar LED för tre blå.....
Uppdaterad: 09:51:02, 24/12 -21

kotodx
MEDLEM
Nacka
@svm s. 30/8 -19

2 rubriker
32 svar

1. Har du flera triggers som går ... 12:23:29, 11/12 -21  
Har du flera triggers som går på stacken samtidigt (at the begining of […], flera etbs samtidigt, flera dies- triggers vid en boardwipe, etc) väljer du ordning. Så lägger du Mirror March först och sedan Biogenic Ooze, resolvar Ooze först och du får alla +1/+1 counters.

Värt att notera att om flera spelare har triggers som ska på stacken samtidigt lägga dem i AP-NAP ordning, dvs du lägger dina, sen lägger dina motståndare i turordning, och dina resolvar sist.
JonasHob

Izzet
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

244 rubriker
2190 svar

2. Ja, det vet jag. Frågan var om... 12:27:26, 11/12 -21  
kotodx skrev 12:23, 11/12 -21 Har du flera triggers som går på stacken samtidigt (at the begining of […], flera etbs samtidigt, flera dies- triggers vid en boardwipe, etc) väljer du ordning. Så lägger du Mirror March först och sedan Biogenic Ooze, resolvar Ooze först och du får alla +1/+1 counters.

Värt att notera att om flera spelare har triggers som ska på stacken samtidigt lägga dem i AP-NAP ordning, dvs du lägger dina, sen lägger dina motståndare i turordning, och dina resolvar sist.

Ja, det vet jag. Frågan var om Exile them at the beginning of endstep var en del av hela triggern, eller om det bara hände, eftersom just den delen inte börjar med at, when eller whenever.
 
Jag saccar LED för tre blå.....
kotodx
MEDLEM
Nacka
@svm s. 30/8 -19

2 rubriker
32 svar

3. Det är en delayed trigger, och... 12:34:35, 11/12 -21  
Det är en delayed trigger, och använder stacken på samma sätt.
BYT BORD TILL


 
  Innistrad: Crimson Vow! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!