Magic the Gathering
Magic the Gathering33133 medlemmar 792 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR AFR regelfråga gällande Flames... Tribalräkning av alver ...
Fråga om Dungeon of the Mad Mage
Senast läst: 20:53:31, 22/9 -21. Läst 613 gånger.
Iniovan

Azorius
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 19/6 -13

133 rubriker
390 svar

Fråga om Dungeon of the Mad Mage 12:30:39, 25/7 -21  
Hej!

Dungeon of the Mad Mage // Goblin Token har inte ännu specifika regler på sig, så jag vill fråga om ett av dess rum, Runestone Caverns.
Den säger "Exile the top two cards of your library. You may play them".

Resulterar avsaknaden av 'until end of turn' i att jag får spela dem även om två-tre turer, eller handlar det om en endaste trigger just vid tillfället, och att om jag passerar triggern är korten borttappade för alltid?

Påminner detta om första abilityn på Chandra, Torch of Defiance , förutom frasen om att bränna?
Den abilityn har regeln:
"If you cast the exiled card, you do so as part of the resolution of Chandra’s ability. You can’t wait to cast it later in the turn. Timing permissions based on the card’s type are ignored, but other restrictions (such as “Cast [this card] only during combat”) are not."

Uppdaterad: 12:34:37, 25/7 -21

Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
Axvall
@svm s. 26/5 -04

84 rubriker
2066 svar

1. Tummregeln är att om ingen tid... 14:29:55, 25/7 -21  
Tummregeln är att om ingen tidsangivelse ges så är det direkt nu som gäller.
Dvs du spelar korten som del av resolv av triggern.

Eftersom det inte getts någon annan ruling för kortet så är det det vi har att gå på :)
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Iniovan

Azorius
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 19/6 -13

133 rubriker
390 svar

2. Tack :)... 14:30:33, 25/7 -21  
Tack :)



BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!