Magic the Gathering
Magic the Gathering32840 medlemmar 826 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Matter Reshaper med Skyclave C... Vodalian Illusionist - dreadno ...
Halvar, God of Battle // Sword of the Realms ute samtidigt?
Senast läst: 17:43:17, 12/4 -21. Läst 472 gånger.
Denskare
MEDLEM
Kumla
@svm s. 14/7 -10

18 rubriker
59 svar

Halvar, God of Battle // Sword of the Realms ute samtidigt? 21:15:48, 1/3 -21  
Kan man ha Halvar, God of Battle och Sword of the Realms ute samtidigt?
Eller är det samma kort känner mig lite osäker.

Halvar, God of Battle // Sword of the Realms

Tack för hjälpen i förväg :-D

CH
HUVUDMODERATOR
REDAX
Sundsvall
@svm s. 17/11 -01

157 rubriker
6183 svar

1. Du kan ha båda sidorna ute sam... 21:48:28, 1/3 -21  
Du kan ha båda sidorna ute samtidigt eftersom de heter olika saker :)
 
Har du Facebook och bor i Medelpad / Västernorrland? Bli vän med mig där så bjuder jag in dig till vår Magicgrupp.
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!