Magic the Gathering
Magic the Gathering32753 medlemmar 752 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR End of turn triggers... Phantom Nishoba dör jag eller ...
Elsha + predict
Senast läst: 22:51:40, 28/2 -21. Läst 239 gånger.
Ekiz
MEDLEM
Vilhelmina
@svm s. 13/10 -08

15 rubriker
7 svar

Elsha + predict 19:10:55, 22/2 -21  
Om man har Elsha of the Infinite ute och man spelar Predict från toppen av library, finns det någon öppning att se vad nästa kort medan man spelar spellen så man kan få dra två istället för ett?

Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
Axvall
@svm s. 26/5 -04

81 rubriker
1987 svar

1. Du nämner kortnamnet när Predi... 21:14:12, 22/2 -21  
Du nämner kortnamnet när Predict resolvar. Dvs prioritetstopp osv (du får tom svara på Predict med kort från toppen av libraryt om du så vill).

Summa: du vet vad du har på toppen så kan nämna rätt med Predict.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Uppdaterad: 21:14:43, 22/2 -21
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!