Magic the Gathering
Magic the Gathering32700 medlemmar 668 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR CMC för muterad creature... Cascade & alternativa kostnade ...
Tänker jag rätt?
Senast läst: 19:30:37, 19/1 -21. Läst 474 gånger.
meanberry
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 20/8 -08

157 rubriker
3244 svar

Tänker jag rätt? 10:08:11, 27/11 -20  
Innan jag lägger massa pengar på världshistoriens dyraste poxlek, ville jag bara få bekräftat att jag tänker rätt.

Om jag har Chains of Mephistopheles och Geier Reach Sanitarium ute.
Jag aktiverar Geiger i motståndarens upkeep och hen har tom hand så händer följande.

Upkeep: båda spelare drar ett kort och kastar ett kort.

Draw phase: chains triggar då det är motståndarens andra kortdrag för rundan och hen måste kasta ett kort innan hen får dra ett kort alt millar ett kort och skippar draw om hen har tom hand?
 
min julkalender titta på egen risk.

stranger

Izzet
MEDLEM
Oxelösund
@svm s. 25/2 -18

7 rubriker
24 svar

1. Eftersom det står *during the ... 10:12:41, 27/11 -20  
Eftersom det står *during the draw phase* så triggar inte chains eftersom det är det första kortet som dras under DRAW PHASE
 
The dragon is a perfect marriage of Power and the will to use it
meanberry
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 20/8 -08

157 rubriker
3244 svar

2. Oh right, kan jag aktivera Gei... 10:16:02, 27/11 -20  
Oh right, kan jag aktivera Geiger i motståndarens drawphase innan hen drar ett kort, eller måste jag göra det i end of draw när kortet dragits?
 
min julkalender titta på egen risk.
gizlow

Dimir
REDAX
@svm s. 27/7 -14

14 rubriker
166 svar

3. Du kan inte aktivera någonting... 10:46:53, 27/11 -20  
Du kan inte aktivera någonting innan motståndaren har dragit sitt kort i draw phase, på samma sätt som att man inte kan gå till blockers och döda ett creature innan det blockerat. Ingen spelar får prioritet innan kortet är draget.
Mr_Miyagi
MEDLEM
Alingsås
@svm s. 31/5 -06

2 rubriker
162 svar

4. Aktivera innan han gått in i f... 10:55:26, 27/11 -20  
Aktivera innan han gått in i första main efter att han dragit kortet; blir discard, draw, discard. (Han behöver i princip dra en instant på sitt naturliga draw för att bryta låset)
 
[$]
^
[@]{!?}[%]
V
[&]
meanberry
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 20/8 -08

157 rubriker
3244 svar

5. Okej tack så mycket för svar.... 11:06:40, 27/11 -20  
Okej tack så mycket för svar.
 
min julkalender titta på egen risk.
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!