Magic the Gathering
Magic the Gathering32537 medlemmar 845 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Zendikar lands living wish?... Malicious affliction - Trigger ...
Legendery rule?
Senast läst: 09:39:18, 28/10 -20. Läst 625 gånger.
Denskare
MEDLEM
@svm s. 14/7 -10

16 rubriker
54 svar

Legendery rule? 18:12:33, 9/10 -20  
Kan man ha två olika typer Akroma ute på spelplan.
Tex Akroma, Angel of Fury och Akroma, Angel of Wrath.

Triggar Legendery regeln?

JonasHob

Izzet
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

233 rubriker
2133 svar

1. Legendary rule gäller kort med... 18:40:15, 9/10 -20  
Legendary rule gäller kort med samma namn, inte att de är samma karaktär. Du kan ha båda ute, men inte två av samma.
 
Jag saccar LED för tre blå.....
Denskare
MEDLEM
@svm s. 14/7 -10

16 rubriker
54 svar

2. Okey tack då vet jag!... 21:10:50, 9/10 -20  
JonasHob skrev 18:40, 9/10 -20 Legendary rule gäller kort med samma namn, inte att de är samma karaktär. Du kan ha båda ute, men inte två av samma.

Okey tack då vet jag!
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!