Magic the Gathering
Magic the Gathering32358 medlemmar 802 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Sturmgeist... Split cards ...
Regelfråga: Honden of infinite rage + removal
Senast läst: 12:36:44, 9/8 -20. Läst 312 gånger.
Vintrastorm
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 20/1 -14

31 rubriker
72 svar

Regelfråga: Honden of infinite rage + removal 03:24:46, 24/7 -20  
Hej, en regelfråga:

A har en Honden of infinite rage samt 2 andra Shrines. I upkeep förstörs 1 shrine av motspelaren B i enlighet med dennes Doom Foretolds trigger, som resolvar i APNAP-ordning.

Kommer spelare A:s Honden of Infinite Rage att göra 3 skada (förmågan minns hur många som Shrines som fanns när förmågan lades på stacken) eller kommer förmågan att läsa av hur många Shrines som finns på brädet när den resolvar och uppdatera sig utefter nuvarande läge och därmed göra 2 i skada?

Tack på förhand.

Mvh Jonis

JonasHob

Izzet
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

229 rubriker
2115 svar

1. Den läser av antal shrines på ... 07:00:20, 24/7 -20  
Den läser av antal shrines på resolution, så 2 damage.
 
Jag saccar LED för tre blå.....
BYT BORD TILL


 
  Preorder Core Set 2021! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!