Magic the Gathering
Magic the Gathering32481 medlemmar 795 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
FöRENINGEN SVENSKAMAGIC Arkivet... Engagera dig i föreningen ...
[Arkiv] SvM Awards vinnare + referenser
Senast läst: 08:50:34, 28/9 -20. Läst 691 gånger.
Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
Skövde
@svm s. 26/5 -04

78 rubriker
1901 svar

[Arkiv] SvM Awards vinnare + referenser 10:10:12, 16/7 -20  
Jag söker fortfarande referenser till framförallt SvM Awards 2014.
Även samtliga andra referenser som du kan tänkas sitta på som inte finns inskrivna, allt ifrån officiella nyheter till tackposter på FB. Jag vill gärna göra arkivet komplett.

SvM Awards delades ut första gången 2013 i kategorierna Årets Eldsjäl & Life Time Achivements. Under åren har sedan kategorier tillkommit och fallit bort. Här nedan går vi först igenom kategorierna och när de delats ut, sedan följer vinnarna i varje kategori & slutligen länkar där man kan läsa nomineringar, intervjuer och liknande.

2014 tillkom Årets Komet, en utmärkelse för väl genomfört turneringsår. Årets Komet ges fortfarande ut.

2015 tillkom både Årets Magicjounralist & Årestes Mental Misstep. Magicjournalist ges precis som det låter ut till en person som utmärkt sig med sitt skapande av material för vidare läsning. Årets Mental Misstep är ett humoristiskt pris som ges ut till den som vågar bjuda på sig själv och sina misstag.

2018 byttes Årets Magicjounrnalist ut mot Årets Kreatör, och vidgades därmed till att innefatta skapande av fler slag som rör Magic. Allt från stream, egna sett och så vidare. Årets Mental Misstep ses även för sista gången.

Årets Eldsjäl är den enda kategori som funnits i samtliga år då 2017 var ett väldigt dåligt år för Magic överlag med instabila standardsett och avstannande turneringsscen (och därmed kom det in väldigt lite nomineringar).Kategorier:
Life Time Achivement 2013-2016, 2018- (fortgående)

Spoiler:

Delas ut till en person som genom sitt stora engagemang har varit drivande för den Svenska magic-scenen under en längre tid. Utmärkelsen för denna kategori delas ut av SvM-styrelsen.
Taget från SvM Awards 2015


Årets Eldsjäl 2013 - (fortgående)

Spoiler:

Delas ut till en person som genom sitt engagemang, intresse, och hårt arbeta gjort mycket för sitt lokala magic-community, eller för magicen i stort i Sverige.
Taget från SvM Awards 2015


Årets Komet 2014-2016, 2018-

Spoiler:

Delas ut till en person som utmärkt sig genom att ta sitt spelande till en ny nivå och genom det lämnat ett avtryck i magic-Sverige. Det kan vara en gammal räv som genom idogt spelande äntligen börjat få lön för mödan eller en helt ny spelare som helt enkelt tagit spelet med storm.
Taget från SvM Awards 2015


Årets Magicjournalist 2015-2016 (senare omorganiserad till Årest Magickreatör)

Spoiler:

Delas ut till en person som genom sin vässade penna eller sitt välsmorda munläder bidragit med givande och matnyttiga artiklar om magic eller via en stream eller podcast delat med sig av sin kunskap om strategier, spelstilar, erfarenhet m.m.
Taget från SvM Awards 2015


Årets Mental Misstep 2015-2016 & 2018

Spoiler:

Delas ut till en person som på något sätt gjort det sämsta spelet under året. Detta är ingen kategori för att hänga ut dåliga spelare utan mer för att få fram en skön spelare som kan bjuda på sig själv genom att delge dennes upplevelse av ett tokigt parti eller dålig placering i en turnering. OBS! I denna kategori nominerar man bara sig själv.
Taget från SvM Awards 2015


Årets Kreatör 2018-

Spoiler:

Delas ut till en person som genom sitt kreativa skapande berikar den svenska Magic-communityn på ett eller annat sätt. Det kan vara någon som skriver informativa och underhållande artiklar, en person som streamar sinar erfarenheter från Magic Online eller Magic Arena, en person som ritar fanart, en person som designat ett eget Magic-set, eller nästan vad som helst. Det viktiga för kategorin är att det är en person som har tagit sitt intresse för Magic, kanaliserat sin egen kreativitet, skapat något, och sen delat det i syfte att det ska kommit resten av Magic-communityn till nytta i någon form.
Tagen från SvM Awards 2018

Vinnare i respektive kategori:

Life Time Achivements:
2013: Björn Andreasson Beakid

Spoiler:

För stort och osvikligt engagemng genom åren där han startat och drivit internetsidan SvenskaMagic.com. Genom detta arbete har han berikat det svenska Magic-communityt på ett sätt som saknar motstycke och varit oersättlig för utvecklingen av Magic i Sverige.

2014: Rikard Johansson Hoogard (referens i SvM Awards 2015)

Spoiler:

Har ej hittat motiveringen. Vet du vart man hittar den? Informera mig gärna!

2015: Martin Jordö Juntu

Spoiler:

Årets vinnare Martin Jordö har varit en kraft i det svenska Magic-communityt längre än de flesta av oss alls spelat Magic. Han var en av de drivande parterna i starten av det som idag är Förbundet SvenskaMagic och har varit en integral del i utvecklingen av hemsidan SvenskaMagic.
Men även långt innan det har hans insatser varit ovärderliga. I Magics tidiga historia var han instrumental för utvecklingen både som organisatör och domare. Martins roller inom Magic har varit otaliga: organisatör, domare på hög nivå, DCI-ansvarig, konventsarrangör, föreningsaktiv och butiksinnehavare.
Vi i Förbundet SvenskaMagic vill tacka dig för dina ovärderliga insatser genom att hylla dig med 2015 års Lifetime Achievement Awards!

2016: Olle Sahlin willypold (se filmen som presenterar vinnaren)

Spoiler:

Under åren 1994 till 1997 gav årets vinnare ut tidningen Centurion, som var dåtidens bästa källa för Magic. Där hittade man nyheter från Protouren, aktuella leklistor samt de första listningarna av priser på kort. Centurions roll för den tidiga Magicscenen i Sverige kan inte nog understrykas.
Under 80-talet arbetade årets vinnare på Target Games där han hjälpte till med spridningen av rollspel och lajv. Årets vinnare har även arbetat med att översätt böcker från engelska till svenska, och vi hittar i hans register bland annat ett flertal böcker av Terry Pratchett och annan Fantasy.

2018: Patrik Linell Priceguy

Spoiler:

Att säga att Patrik gjort mycket för Magic-Sverige är verkligen ingen överdrift. Faktiskt så kan man ärligt säga att communityn inte hade varit där den är idag om det inte vore för honom, i ett land som länge var utan kvalificerade domare av hög rang axlade Patrik nästan på egen hand det ansvaret. Oavsett om det gäller engagemang inom Svenskamagic-mästerskapen, coverage, eller helt enkelt en anda som burit upp communityn under många år (vem kan exempelvis glömma Lekdoktorn, eller formatet Priceguy Multiplayer?) har Patrik mer än förtjänat sin plats i Svenskmagics Hall of Fame.

2019: Johan Disenborg Disen

Spoiler:

Johan “Disen” Disenborg, har varit en drivande figur inom den svenska Magicscenen sedan dess start. Som spelare medverkade han på den allra första Pro Touren, samt en
uppsjö av andra stora internationella turneringar. Han hjälpte till att ta foton och bidra med material till tidningen Centurion som hade en enorm påverkan på den tidiga utvecklingen av Magic i Sverige. Som butiksägare och Tournament Organizer på Dragon’s Lair har Disen fortsatt driva på utvecklingen av Magic i Sverige med sin alldeles egna prägling fokuserad på att utveckla och utvidga Magiccommunityn. Detta innefattar bland annat återkommande satsningar på nybörjare och stöttning och utbildning av domare och den lokala Dragon’s Lair-föreningen. Disen har dessutom hjälpt till att leda Dragon’s Lairs butikslag till vinst år efter år i Butiksmästerskapen, vare sig det varit som en av spelarna eller som chaufför och mentor. Vi vågar lugnt påstå att utan Disens bidrag hade den svenska magicscenen idag varit betydligt fattigare

2020: Tobias Fjellander scale

Spoiler:

Tobias “Scale” Fjellander har genom sitt mångåriga engagemang till Magicen i Sverige satt ett avtryck som är väldigt svårt att matcha. Under en flerårig period då Sverige nästan helt saknade förmågan att certifiera nya domare tog Tobias på sig rollen att resa land och rike runt för att utbilda nya domare, och döma både lokala och internationella arrangemang. Tobias har var instrumentell för turneringsscenen i Sverige under över ett decennium, inte bara som domare utan även som arrangör för bland annat Lincon, Gothcon, BSK, Nationals, SM, och BuM. Som om inte detta vore nog har Tobias även investerat en stor del av sitt engagemang i sitt lokala Magiccommunity, var än han har bott, och satt även i flera år i SvenskaMagics styrelse där han aktivt hjälpte och guidade föreningen genom en tuff omorganisering i början av 2010-talet. Som grädde på moset har Tobias haft ett mångårigt arbete på SvenskaMagics hemsida som Moderator, Redax, och Judge. Juryn anser att Tobias är en värdig vinnare av Life-Time Achievement Award, och att detta exemplifierats i alla aspekter av hans engagemang för hobbyn.
Årets Eldsjäl:
2013: Gunnar Holmstedt GunnarH

Spoiler:

På grund av ett oförtröttligt intresse och osjälvisk iver att ständigt närvara och verka för en god utveckling för svensk turneringsmagic, främst med insatser inom domarområdet. Så har har årets vinnare av Svemmyn Magicsveriges eldsjäl 2012 visat upp ett föredomligt agerande gällande spridning och uppmuntran av insikten kring gemenskap, självutveckling och möjligheten att samtidigt glädja andra. Insatsen är stor och kommer sannolikt att påverka magicsverige positivt för flera år framöver. Inte för att påstå att den positiva inspirationen stannar vid Sveriges gränser. Att hans arbete underlättat för Sverige att bli tilldelade fler Grand Prixer framöver är bara lök på laxen.

2014: Eskil Myrenberg Cartago

Spoiler:

Har ej hittat motiveringen. Vet du vart man hittar den? Informera mig gärna!

2015: William Ljungberg Timecode

Spoiler:

Vi har haft ett startfält av många duktiga och välförtjänta eldsjälar där ute i landet som verkligen visat prov på att de gör det där lilla extra för att få den svenska magicscenen att växa. Det är allt ifrån att organisera mer spelande till att avsätta tid till att aktivt vara med och döma i turneringar. Det som gör att denna person sticker ut lite extra från mängden är hans helhjärtade engagemang inte bara för sitt lokala community utan även för det stora arbete han lagt ner för alla medlemmar här på Svenskamagic. Vi säger stort grattis till William Ljungberg, Timecode, och hans stora eldsjäl!

2016: Magnus de Laval mg

Spoiler:

mg får en nominering till Årets eldsjäl av flera anledningar; dels för hans arbete med oldschool-bloggen och att främja 93/94 och oldschool magic runtom i världen. Artiklarna är välskrivna och formatets popularitet sprider sig till alla världens hörn. I år på n00bcon (93/94 VM i Göteborg under påsken) var det spelare från Ryssland, USA, Tyskland, Sverige, Norge, Danmark (och Åland) trots att priset är en Giant Shark.
Dels för projektet #MtgForLife som samlade in över $12,000 dollar till läkare utan gränser och visade på att magicspelare kan resonera med hjärtat och inte bara med plånboken.

2017: Andreas Uppling Orion

Spoiler:

Årets enda Svemmy går till Andreas ”Orion” Uppling. Han får titeln Årets Eldsjäl för hans engagemang i Norrland.
Vi i styrelsen har själv ingen koll på Norrland (förutom att vi vet att det är stort geografiskt) men enligt de osm nominerade honom så är Andreas drivande för spelandet i nedre Norrland. Han arrangerar exempelvis prereleaser i Östersund och har hjälpt till med att skapa Norrlandsmästerskapet i Legacy.

2018: Daniel Alström Discus

Spoiler:

Genom konstant, dedikerat och outtröttligt arbete har Daniel verkat för att drivaför ett aktivt Magicsverige. Tack vare sitt personliga engagemang har Daniel varit en stark, drivande kraft för att bygga upp och underhålla Sveriges Magic-community både lokalt och regionalt.

2019: Danny Porter

Spoiler:

Danny fungerar som spindel i nätet för spelföreningen Västerås Äventyrssällskap (V.Ä.S.) och arbetar för att föreningens verksamhet ska tilltala en så stor publik
som möjligt – alla från ”rävarna” till nyare casualspelare har behållning av de evenemang som Danny anordnar på veckobasis. Ovanpå det håller Danny intresset uppe för Magic mellan spelträffarna genom informativa och intressanta diskussioner på V.Ä.S. forum på nätet. Juryn anser att Danny därför är en integral del av den Västeråsiska Magicscenen och att Danny kvalificerar sig som en eldsjäl i ordets allra verkligaste bemärkelse. Danny tilldelas därmed priset som Årets Eldsjäl.

2020: Jakob Lernhage Choper

Spoiler:

Årets Eldsjäl 2020 är Jacob ”choper” Lernhage. Han får priset för sitt enorma engagemang och sin positiva attityd, inte bara för den lokala Magic-communityn i Skövde utan även för hela Magic-Sverige. Jakob har vunnit stor uppskattning genom sina stora insatser som domare, som även kombinerats med arrangemang, videopodcasts och mycket annat som hjälper till att sätta guldkant på tillvaron för många inom Magic i Sverige. Jacob är en för juryn arketypisk eldsjäl med sitt mångfacetterade engagemang, och delar med glädje därför ut priset till honom.Årets Komet
2014: Rasmus Björklund Zerog (referens i SvM Awards 2015)

Spoiler:

Har ej hittat motiveringen. Vet du vart man hittar den? Informera mig gärna!

2015: Magnus Lantto Lantto

Spoiler:

Många är vi som drömmer om det stora genombrottet, det där avgörande ögonblicket då man inser att allt spelande och nötande äntligen börjar ge med sig och det händer saker. Det kan vara drömmen om att bli den lokala mästaren eller slå igenom på den internationella scenen. Vinnaren i denna kategori har visat prov på att hårt arbete och slit kan löna sig och vi säger grattis till Magnus Lantto, lantto, som under 2014 uppvisade ett enastående spel och detta tycker vi verkligen förtjänar att uppmärksammas.

2016: Team ManaMerchant: Love Rask loverask, Christian Åhlström Banansmak & Conn Desax Baxisten

Spoiler:

Har ej hittat motivering till gemesnam vinst, de motiveringar som finns gäller endast unika spelare i Team ManaMerchant.

Christian har verkligen tagit klivet ut i rampljuset med Top 8 GP Utrecht, Top 32 Pro tour Vancouver, PPTQ-vinst, Top 8 på WMCQ och RPTQ samt samarbetet kring Jund Elves som på GP Bryssel tog 3 spelare utan byes till dag 2.

Conn kom från ingenstans och vann fjolårets SM, sedan dess har det blivit flera stabila resultat med 12-2-1 i GP Utrecht bland resultaten.

2018: Mathias Thorgren tthorns

Spoiler:

Mathias Thorgren kom från ingenstans och tog hem Magic SM 2017- en väldigt värdig vinnare av Årets Komet. Mathias besitter flera av de kvalitéer som många Magicspelare eftersträvar, han har beskrivits av andra spelare som ”Otroligt bra på att analysera situationer och format, som alltid räcker ut en hjälpande hand till spelarna runtomkring honom”. VI önskar Mathias ett stort lycka till och kommer noggrant följa hans karriär i framtiden.

2019: David Bagstevold Dbvold99

Spoiler:

Vinnaren av Årets Komet är ganska ny på den svenska Magicscenen, men det hindrade inte David “dbvold99” Bagstevold från att ta hem en tredjeplats i SM 2018
och även en plats i landslaget inför Magic World Cup 2018. Juryn anser att en sådan prestation är precis vad som åsyftas med priset Årets Komet, och juryn ser fram emot
vad Davids framtida prestationer resulterar i.

2020: Johannes Alberyd Johannesalberyd

Spoiler:

Årets Komet är ingen mindre än Johannes ”Johannesalberyd” Alberyd, som med sina många år på den svenska Magic-scenen faller in i ”gammal räv”-delen av priset. Bland hela 1469 andra deltagare som samlats i Utrecht i Nederländerna tog Johannes hem en strålande Grand Prix-seger i oktober förra året, och segern innebär att Johannes faller klockrent in i Årets Komet-kategorin. Juryn ser fram emot ytterligare framgång för Johannes och noterar, även om det inte varit med i bedömningen för utmärkelsen, att han haft framgång inom online-Magic under våren 2020.Årets Magicjournalist:
2015: Björn Bergenfeldt Sajkobeer

Spoiler:

Det är ett riktigt eldsjälsarbete som denna person uppvisat med de flertalet artiklar och intervjuer som vi alla fått ta del av under 2014. Vi har fått läsa om flera kända spelarpersonligheter och vi har även fått kliva in i arkiven för att ta del av alla de Svenska magicframgångar som funnits sedan magic startade. Vi säger stort grattis till Björn Bergenfeldt, Sajkobeer, för sin vässade penna och ett väl utfört arbete.

2016: August Undin vampiric_ninja

Spoiler:

August har publicerat en för många väldigt populär serie med artiklar innehållandes intervjuer av både kända och lite mindre kända illustratörer inom Magic. August lyckas med sina intervjuer leverera en bra känsla för det arbete som ligger bakom alla snygga illustrationer.

Årets Kreatör:
2018: Stefan Stanisic Steffmaister

Spoiler:

Stefan Stanisic är filmaren som brinner för communityt i Malmö. Till stor nytta för det lokala föreningslivet har han producerat bland annat reklamfilmer för prereleaser, dokumentärer om event, och material för välgörande ändamål.

2019: Karl Nord egget

Spoiler:

Kalle ”egget” Nord har de senaste åren förgyllt oldschool-scenen med sina innovativa och högkvalitativa kreationer, och tilldelas därför utmärkelsen till Årets Kreatör av juryn. Nord visar med stor skicklighet förmåga att arbeta i många olika medier och tillverka många olika typer av skapelser, vilket juryn anser understryker kraften i hans kreativitet. Genom sitt engagemang och sin kreativitet har Nord därmed hjälpt till att skapa mervärde för en del av både den svenska och den internationella Magicscenen och hans verk har under många år figurerat som bland annat logotyper, banners, tokens, t-shirttryck, och spelmattor. Juryn anser därför Nord vara en värdig vinnare av utmärkelsen.

2020: Olle Liljefeldt partysmurphen

Spoiler:

Genom sitt gedigna arbete med communityberikande contentskapande, inte minst ”Veckans Regelfråga” som utbildat många av oss har Olle ”Partysmurphen” Liljefeldt arbetat för att både upplysa och underhålla Sveriges Magic-community. Arbetet har lett till ökad förståelse för regler och policy, såväl för mer tävlingsinriktade som för mer avslappnade spelare. Juryn anser därmed Olle vara en värdig vinnare av utmärkelsen, inte minst då hans flit och skapande knappast lär ha undgått någon på SvenskaMagic.Årets Mental Misstep:
2015: Alexander Eriksson Ramia94

Spoiler:

Det är lätt hänt att man tappar bort sig i en match för stunden, inte riktigt läser på korten och spelar i all hast, det har säkerligen hänt alla, inte minst för de tre slutkandidater vi har haft i denna kategori. Det som ändå utmärker vinnaren är att han med sin historia har lyckats skapa en känsla av hur jobbigt det kan vara när man, inte bara en gång, utan tre gånger under samma turnering lyckas med att missa hur Hushwing Gryff fungerar, eller rättare sagt, inte fungerar tillsammans med Resolute Archangel. Vi säger grattis till Alexander Eriksson, Ramia94, som är årets Mental Misstep.

2016: Conn Desax Baxisten (Först att vinna flera Awards)

Spoiler:

Missar i teorin pro tour invite på bortappad hand. Jag gick 12-2-1 i Gp Utrecht och min draw kom från att jag var i time rund 4 mot min moståndare. Jag har 8 länder ute. Mitt mountain som jag splashar banefire för. Jag har en culling dias på 6. Jag slår med lite olika gubbar, mest tokens. Min moståndare blockar och jag saccar fel gubbe innan skada så jag får ge 1 damage mindre. Min moståndare ligger nu på 7. Jag har ett land i handen och vet att om jag drar banefire på 7 kort så vinner jag. Jag knäcker dias, lägger bort min hand och drar 7. Hittar banefire men inte ett upptappat land. Jag får halvt panik och börjar undra om jag räknat fel. Domaren ber mig göra ett play så jag lägger banefire för 6 i motstånaden. Han tappar upp och det blir draw. När jag packar ihop korten hittar jag min hand jag hade innan jag drgo 7 med mitt upptappade land ligga kvar på bordet. Aldrig mer svarta sleeves på svart matta.

2018: Christoffer Vikström Firtnelluma

Spoiler:

Christofer Vikström är Legacyspelaren som förlorade en match med en skyddad Platinum Angel i spel och ett helt library värt av kort på handen. Vad han inte hade räknat med var en Hurkyl’s Recall som tyvärr lade krokben för honom.
Länkar:
2013: SvM-Awards 2013 - Vinnare

2014: Nomineringar SvM awards 2014
2014: Intervju med Eskil Myrenberg - Vinnare Årets Eldsjäl

2015: SvM Awards 2015 - Information och nomineringssök
2015: SvM Awards 2015 - Slutkandidaterna & motiveringar
2015: SvM Awards 2015 - Vinnarna

2016: SvM Awards 2016 - information & nomineringssök
2016: SvM Awards 2016 finalisterna & motiveringar
2016: SvM Awards 2016 - Vinnarna
2016: Pressentationsfilm av vinnaren av Livfe Time Achievements
2016: Intervju med vinnaren av Årets Magicjournalist

2017: SvM Awards 2017 - information & nomineringssök
2017: Förbundets Nyhetsbrev med årets vinnare av SvM Awards

2018: SvM Awards 2018 - Information & nomineringssök
2018: Film där vinnarna pressenteras

2019: SvM Awards 2019 - Information & nomineringssök
2019: LinCon Center med årets vinnare

2020: SvM Awards 2020 - information & nomineringssök
2020: SvM Awards vinnarna
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Uppdaterad: 12:00:25, 9/9 -20

Sajkobeer

Gruul
REDAX
MODERATOR
HEDERSMEDLEM
Lund
@svm s. 16/11 -01

240 rubriker
3547 svar

1. 2019 var årets eldsjäl Danny P... 13:59:38, 16/7 -20  
2019 var årets eldsjäl Danny Porter. Bagstevold komet, Disenborg lifetime och Kalle Nord Kreatör. https://www.svenskamagic.com/center/start.php?ID=212


2018 var STEFAN stanisic årets kreatör och Christopher Vikdtröm Årets mental misstep, årets komet Matthias Thorgren, lifetime Pricguy, eldsjäl DANIEL alström.

https://www.facebook.com/ForbundetSvenskamagic/videos/1846373378801463/
 
Ranking av svenska magispelare 1996-2014 2015 2016 2017

Auktion av Standard, EDH och Modern!
Uppdaterad: 14:03:34, 16/7 -20
Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
Skövde
@svm s. 26/5 -04

78 rubriker
1901 svar

2. Danke. Speciellt länkarna är g... 18:20:50, 16/7 -20  
Danke. Speciellt länkarna är guld värt att få med.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
Skövde
@svm s. 26/5 -04

78 rubriker
1901 svar

3. Letar efter samtliga referense... 19:11:50, 16/7 -20  
Letar efter samtliga referenser kring SvM Awards. Sitter du på någon liten länk till en videopressentation eller kanske ett tacktal på FB som jag inte hittar? Ge mig gärna länken så att vi kan få in all information!
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Hoogard
FSVM - LEDAMOT
REDAX
MODERATOR
Mölndal
@svm s. 9/9 -02

682 rubriker
15444 svar

4. Jättebra att någon tar tag i d... 12:55:36, 21/8 -20  
Jättebra att någon tar tag i detta. Borde kanske gjort det själv innan jag klev av. Gött att se att någon tar över facklan

Antar att du kollat länkarna i denna tråden?
[link="www.svenskamagic.com/forum/topic.php?ID=135981"]Arkivet[/link]
(uppdateras ej längre av mig).
 
Vill du engagera dig i SvM? Hjälp oss sprida SvenskaMagic över landet:

Uppdaterad: 12:57:28, 21/8 -20
Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
Skövde
@svm s. 26/5 -04

78 rubriker
1901 svar

5. Yes. Där man tagit det mesta, ... 23:44:42, 21/8 -20  
Yes. Där man tagit det mesta, typ allt innan 2017. Sedan fick man söka runt & gött med extra tips :)
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!