Magic the Gathering
Magic the Gathering32371 medlemmar 683 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Ren detaljfråga om regel... Rakdos, Lord of riots + comman ...
Basri Ket
Senast läst: 08:32:33, 11/8 -20. Läst 547 gånger.
Iniovan

Azorius
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 19/6 -13

91 rubriker
269 svar

Basri Ket 23:20:37, 4/6 -20  
Hejhopp

Den nye walkern som spoilats lite lätt idag, Basri Ket
http://mythicspoiler.com/m21/cards/basriket.html

kan han abusa emblemet ifrån Teferi, Temporal Archmage ?

Skulle det i teorin gå att skapa gubbar för mig som attackerar på motståndarens tur om jag minusar Basri Ket och motståndaren ändå anfaller? Liknande dumheter har jag undrat om rätt länge o nu såg jag en fråga om det på Mythic Spoiler så jag för frågan hit :)

Uppdaterad: 23:22:23, 4/6 -20

SidPao
MEDLEM
Stockholm
@svm s. 5/2 -07

86 rubriker
563 svar

1. Välkomna till dansklubben Bas-... 00:46:51, 5/6 -20  
Välkomna till dansklubben Bas-Riket! :P

Angående abuse av hans -2 så är det ju alltid lite knepigt att svara på frågor om kort som inte nödvändigtvis är bekräftade ännu, men;

506.3b. If an effect would put a creature onto the battlefield attacking under the control of any player except an attacking player, that creature does enter the battlefield, but it's never considered to be an attacking creature.

Som Basri Ket är wordad så får man en 1/1:a för varje non-token som anfaller det attack-step:et. Däremot kommer de bara in tappade som non-attackers.
Iniovan

Azorius
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 19/6 -13

91 rubriker
269 svar

2. Jahop. Tack Sidpao, det var no... 00:48:42, 5/6 -20  
Jahop. Tack Sidpao, det var nog för bra för att vara sant.
Det hade varit så roligt om de också faktiskt slogs, men ja, jag får väl acceptera att det ens går att busa överhuvudtaget



BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!