Magic the Gathering
Magic the Gathering32193 medlemmar 803 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Regenerate vs unstable mutatio... Zombie Infestation ...
Illness in the Ranks + Path of Discovery
Senast läst: 12:33:35, 28/5 -20. Läst 381 gånger.
wallawallo

Simic
MEDLEM
Vällingby
@svm s. 24/11 -06

14 rubriker
39 svar

Illness in the Ranks + Path of Discovery 15:11:45, 3/5 -20  
Om jag har en Illness in the Ranks och en Path of Discovery i spel och en 1/1 token skapas. Dör den innan den potentiellt kan räddas av explore triggern?

altermann
MEDLEM
Mora
@svm s. 24/10 -10

4 rubriker
79 svar

1. Den måste komma in i spel för ... 15:28:12, 3/5 -20  
Den måste komma in i spel för att kunna få -1/-1.
wallawallo

Simic
MEDLEM
Vällingby
@svm s. 24/11 -06

14 rubriker
39 svar

2. Jo precis men när en token kom... 15:56:10, 3/5 -20  
Jo precis men när en token kommer in i spel så triggar ju Path of Discovery, men dör token innan den kan få +1/+1 counter?
JonasHob

Izzet
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

227 rubriker
2070 svar

3. Token kommer in, explore trigg... 16:05:39, 3/5 -20  
Token kommer in, explore triggern går på stacken. Spelet kollar statebased actions och ser att token är en 0/0 och den dör. Du får resolva explore.
 
Jag saccar LED för tre blå.....
wallawallo

Simic
MEDLEM
Vällingby
@svm s. 24/11 -06

14 rubriker
39 svar

4. Tack! Det var det jag misstänk... 17:44:59, 3/5 -20  
Tack! Det var det jag misstänkte
partysmurphen
JUDGE L1
HEDERSMEDLEM
Linköping
@svm s. 19/2 -03

154 rubriker
7004 svar

5. Nästan :) Token kommer in. S... 17:39:25, 4/5 -20  
JonasHob skrev 16:05, 3/5 -20 Token kommer in, explore triggern går på stacken. Spelet kollar statebased actions och ser att token är en 0/0 och den dör. Du får resolva explore.

Nästan
Token kommer in.
Spelet kollar state based actions, ser en 0/0 som går i graven.
Explore triggern går på stacken...
 
Om man tejpar över plastfickemynningar så har man inte riktigt förstått vad det är man försöker åstadkomma.
JonasHob

Izzet
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

227 rubriker
2070 svar

6. Fair enough.... 17:50:53, 4/5 -20  
partysmurphen skrev 17:39, 4/5 -20
JonasHob skrev 16:05, 3/5 -20 Token kommer in, explore triggern går på stacken. Spelet kollar statebased actions och ser att token är en 0/0 och den dör. Du får resolva explore.

Nästan :)
Token kommer in.
Spelet kollar state based actions, ser en 0/0 som går i graven.
Explore triggern går på stacken...

Fair enough.
 
Jag saccar LED för tre blå.....
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!