Magic the Gathering
Magic the Gathering31849 medlemmar 898 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Oko gör klövdjur av tvåbenta r... Hur fungerar Sudden Substituti ...
Aryel, Knight of Windgrace och protection
Senast läst: 20:09:53, 4/12 -19. Läst 482 gånger.
Mercadia
MEDLEM
Varberg
@svm s. 2/10 -02

35 rubriker
248 svar

Aryel, Knight of Windgrace och protection 14:53:38, 14/11 -19  
Kan man använda Aryel, Knight of Windgrace andra ability på creatures med protection white eller black?
 
“A good Tarpan will serve you, faithful and true. A bad one will kick you in the head.”—General Jarkeld, the Arctic Fox

tonedown

Azorius
JUDGE L1
Lund
@svm s. 14/7 -05

22 rubriker
726 svar

1. Nej. Eftersom aAryel skapar a... 14:56:06, 14/11 -19  
Nej.
Eftersom aAryel skapar abilitien, är abilitien Vit och Svart.
 
"Regelmässigt stämde mitt påstående, men ingen har någonsin påstått att domare är bra spelare" -Frozen, L1 Judge
Mercadia
MEDLEM
Varberg
@svm s. 2/10 -02

35 rubriker
248 svar

2. Ok. Tack för snabbt svar.... 14:58:02, 14/11 -19  
Ok. Tack för snabbt svar.
 
“A good Tarpan will serve you, faithful and true. A bad one will kick you in the head.”—General Jarkeld, the Arctic Fox
Vintrastorm
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 20/1 -14

23 rubriker
42 svar

3. Du kan inte targeta om målet h... 12:40:55, 15/11 -19  
Du kan inte targeta om målet har protection

Däremot kan du tappa creatures (första delen i förmågan) även om de har protektion för att använda abilityn.



BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!