Magic the Gathering
Magic the Gathering31815 medlemmar 821 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Hydra fråga, Gargos + Genesis ... Archangel of Thune och trigger ...
Commander bolas
Senast läst: 08:26:10, 17/11 -19. Läst 596 gånger.
altermann
MEDLEM
Mora
@svm s. 24/10 -10

4 rubriker
59 svar

Commander bolas 18:16:17, 14/10 -19  
Kan jag ha Nicol Bolas, the Ravager som commander? Isf vad händer när han tranformas?

Uppdaterad: 09:08:15, 15/10 -19

nargluj
MEDLEM
Älvängen
@svm s. 8/10 -13

27 rubriker
814 svar

1. Om jag inte missminner mig är ... 18:23:32, 14/10 -19  
Om jag inte missminner mig är valet att flytta din general till Command Zone:en frivilligt när den går i grav/exil/libban.

När du aktiverar hans förmåga som gör honom till en planeswalker har du då valet att antingen flytta honom till Command Zone:en eller få honom som en planeswalker.
altermann
MEDLEM
Mora
@svm s. 24/10 -10

4 rubriker
59 svar

2. Okej och när planeswalkern dör... 18:32:01, 14/10 -19  
Okej och när planeswalkern dör?
nargluj
MEDLEM
Älvängen
@svm s. 8/10 -13

27 rubriker
814 svar

3. Då skall du åter igen valet at... 19:10:20, 14/10 -19  
Då skall du åter igen valet att flytta den till commandzonen istället för graven.

pefkendotts presenterar ett smakprov från sin have
Skaffa Guld-medlemskap för att ha chansen att visa upp dina kort här

BYT BORD TILL


 
  Throne of Eldraine! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!