Magic the Gathering
Magic the Gathering31741 medlemmar 834 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Kontring... Duel decks? ...
2 x Psychic Surgery
Senast läst: 01:34:29, 16/10 -19. Läst 325 gånger.
8moths
MEDLEM
Umeå
@svm s. 5/2 -16

1 rubriker
0 svar

2 x Psychic Surgery 21:48:41, 20/9 -19  
Vad händer om jag har två stycken Psychic Surgery ute i spel?
Får jag göra om processen två ggr eller slås ena kortet ut?

/M

Uppdaterad: 23:46:23, 20/9 -19

Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
Skövde
@svm s. 26/5 -04

57 rubriker
1779 svar

1. En trigger från varje. Resolva... 22:03:02, 20/9 -19  
En trigger från varje. Resolva separat.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!