Magic the Gathering
Magic the Gathering31676 medlemmar 925 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Sarkhan's Unsealing... God-Eternal Kefnet ...
Ride Down
Senast läst: 00:57:18, 23/9 -19. Läst 263 gånger.
Maeths

Dimir
MEDLEM
Örebro
@svm s. 14/11 -02

112 rubriker
6664 svar

Ride Down 18:07:51, 23/8 -19  
På förekommen anledning med flashbackdrafterna på mtgo:

Ride Down står det "Destroy target blocking creature". Om jag tar bort den attackerande gubben som blivit blockad, räknas det då som att target för Ride Down inte längre blockar och därmed blir illegalt target?

Kanske konstigt formulerat men jag hoppas nån fattar.
 
Min retrospelkanal har valt dig som följare.

SidPao
MEDLEM
Stockholm
@svm s. 5/2 -07

83 rubriker
549 svar

1. När creaturet väl fått blocka ... 18:28:35, 23/8 -19  
När creaturet väl fått blocka räknas det som ett "blocking creature" till combat tar slut eller den blir removed from combat.

509.1g Each chosen creature still controlled by the defending player becomes a blocking creature. Each one is blocking the attacking creatures chosen for it. It remains a blocking creature until it’s removed from combat or the combat phase ends, whichever comes first.
Maeths

Dimir
MEDLEM
Örebro
@svm s. 14/11 -02

112 rubriker
6664 svar

2. Check, då spelade jag rätt.... 11:32:19, 24/8 -19  
Check, då spelade jag rätt.
 
Min retrospelkanal har valt dig som följare.
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!