Magic the Gathering
Magic the Gathering31487 medlemmar 863 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Förvirrad... Obzedat och counters ...
Teferi time raveler -3 vs veil of summer
Senast läst: 11:33:14, 21/7 -19. Läst 462 gånger.
russinlaesk
MEDLEM
Bromma
@svm s. 14/2 -12

5 rubriker
28 svar

Teferi time raveler -3 vs veil of summer 08:57:29, 9/7 -19  
Om jag har en Teferi, Time Raveler i spel med 3 loyalty och använder -3 för att studsa en motståndarens creature, kan denne då svara med Veil of Summer i response? Eller hinner Teferi's static ability förhindra detta innan Teferi går i graven?

Tack på förhand!


MODEditerat till rätt kortnamn för regellänkning i kortpärmen samt underlätta för folk att svara (slipper leta reda på korten på andra ställen).


Uppdaterad: 12:07:24, 9/7 -19

Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
Skövde
@svm s. 26/5 -04

56 rubriker
1739 svar

1. Teferi går i graven som en SBA... 12:06:12, 9/7 -19  
Teferi går i graven som en SBA. SBA händer innan saker på stacken resolvar.

Så, aktivera förmågan -> SBA teferi dör -> saker på stacken vill resolva (vilket man alltid kan svara på)
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
dumdidum

Golgari
MEDLEM
Uppsala
@svm s. 6/9 -12

1 rubriker
17 svar

2. Om det inte är split second ;)... 22:28:40, 11/7 -19  
Choper skrev 12:06, 9/7 -19 Teferi går i graven som en SBA. SBA händer innan saker på stacken resolvar.

Så, aktivera förmågan -> SBA teferi dör -> saker på stacken vill resolva (vilket man alltid kan svara på)

Om det inte är split second ;)
Bloodspawn

Gruul
MEDLEM
Habo
@svm s. 27/3 -15

15 rubriker
696 svar

3. Man kan svara på spells med Sp... 08:28:53, 12/7 -19  
dumdidum skrev 22:28, 11/7 -19
Choper skrev 12:06, 9/7 -19 Teferi går i graven som en SBA. SBA händer innan saker på stacken resolvar.

Så, aktivera förmågan -> SBA teferi dör -> saker på stacken vill resolva (vilket man alltid kan svara på)

Om det inte är split second ;)

Man kan svara på spells med Split Second (ex. Krosan Grip) också, man får bara inte spela spells eller aktivera abilities som inte är mana abilities.
 
"Not Gruul? Then die!"
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!