Magic the Gathering
Magic the Gathering31315 medlemmar 969 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Tokens + blinkeffekter... Finale of Promise ...
Tallowisp fråga
Senast läst: 15:48:48, 27/5 -19. Läst 277 gånger.
WildColos

Rakdos
MEDLEM
Stockholm
@svm s. 4/4 -07

58 rubriker
771 svar

Tallowisp fråga 18:19:55, 15/5 -19  
Kan Tallowisp leta upp Dead Man's Chest eller Saving Grace?
 
"rougher than a sandpaper tampon"
Uppdaterad: 18:20:46, 15/5 -19

Ichorid

Simic
HEDERSMEDLEM
REDAX
Linköping
@svm s. 28/3 -02

407 rubriker
3376 svar

1. Nope, Tallowisp kan endast let... 18:48:43, 15/5 -19  
Nope, Tallowisp kan endast leta upp auror som specifikt säger "Enchant creature"

Den kan inte leta upp t.ex Imprisoned in the Moon eller Daybreak Coronet
 
Squee tucked the warm ball in his pocket and slipped a pebble in its place. ‘Glok,' he mumbled, and hid.

Hemmagjorda kort - Megatråden

Worlds of the Void, min magicutgåva

Odyssey block 4-ever
WildColos

Rakdos
MEDLEM
Stockholm
@svm s. 4/4 -07

58 rubriker
771 svar

2. Tack så mycket för svar! :)... 23:59:25, 15/5 -19  
Tack så mycket för svar!



BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!