Magic the Gathering
Magic the Gathering31201 medlemmar 928 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Equipment, activated ability o... Vesuva och Legendary Lands ...
Vem kontrollerar?
Senast läst: 04:31:42, 18/4 -19. Läst 548 gånger.
Suzolid

Izzet
HEDERSMEDLEM
Norrköping
@svm s. 11/4 -04

147 rubriker
3022 svar

Vem kontrollerar? 10:55:35, 23/3 -19  
Jag spelar blå tron och min motståndare spelar en röd Prison-lek med drakar. Jag använder min Mindslaver för att ta över min motståndares nästa tur. Jag steker hans Thunderbreak Regent med en stor Skred. Tar jag som kontrollerar honom skada?
 
Säljer och byter alla kort på min Have.

”Magic isn’t won on paper, statistics, or percentages. Magic is won on the table by playing the game, and in a game of Magic, absolutely anything can happen, especially the unexpected.”
- Will Jonathan

partysmurphen
JUDGE L1
HEDERSMEDLEM
Linköping
@svm s. 19/2 -03

137 rubriker
6823 svar

1. Det är din motståndare som spe... 11:07:21, 23/3 -19  
Det är din motståndare som spelar spellen. Mindslaver gör bara att du lite vänligen berättar vilka val hen gör.

Du tar ingen skada.


Extra:
Om du skulle targeta draken på din motståndares mindslavade tur så får du inte medvetet glömma hens triggers.
 
Om man tejpar över plastfickemynningar så har man inte riktigt förstått vad det är man försöker åstadkomma.
Uppdaterad: 11:09:21, 23/3 -19



BYT BORD TILL


 
  War of the Spark! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!