Magic the Gathering
Magic the Gathering31200 medlemmar 936 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Prioritet i blockfas... Shroud efter Instant Destroy ...
Hjärnskrynklare med Thousand-Year Storm
Senast läst: 01:12:19, 18/4 -19. Läst 466 gånger.
GooZer

Orzhov
MEDLEM
Lidköping
@svm s. 23/5 -05

76 rubriker
167 svar

Hjärnskrynklare med Thousand-Year Storm 22:40:52, 4/3 -19  
Fundera lite kring Thousand-Year Storm och Memory Plunder.


Thousand-Year Storm säger att när man caster så kopieras spells.

Så med den ute och har redan casten en spell, castar sedan Memory Plunder så får jag två av dem på stacken. Targetar sedan nått som då castas 3 gånger via första Memory Plunder och sedan 4 gånger via andra då Memory Plunder säger att jag caster dem?

Tänker jag rätt det eller cyklar jag lite långt här?
 
säger inga namn men
"Light travels faster then sound. Isen't that why some people appear bright untill you hear them speak!"

Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
Skövde
@svm s. 26/5 -04

55 rubriker
1724 svar

1. Du tänker rätt. Detta beror he... 23:59:52, 4/3 -19  
Du tänker rätt. Detta beror helt på att wordingen mellan både Thousand-Year Strom & Memory Plunder.
Storm bryr sig för omväxlings skull inte om vart de spelas från samt att Plunder faktiskt spelar dem, inte bara kopierar som annars inte är helt ovanligt.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
BYT BORD TILL


 
  War of the Spark! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!