Magic the Gathering
Magic the Gathering34078 medlemmar 720 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
ÅRSMöTE 2017: FöRBUNDET SVENSKAMAGIC Feed från SvM Junior och SvM S ...
Missa inte förbundets sjörövartävling!
Senast läst: 20:36:40, 20/3 -23. Läst 2316 gånger.
Dwarf88

Gruul
MEDLEM
Marbäck
@svm s. 1/7 -02

76 rubriker
4953 svar

Missa inte förbundets sjörövartävling! 18:46:24, 12/11 -17  
För er som inte läst det senaste nyhetsbrevet tänkte jag bara informera om vår Ixalan-tävling med tema sjörövare! Det är ungefär en vecka kvar på tävlingen, så det är bara att skicka in ditt bidrag så snart du hinner, för du vill väl inte missa chansen att vinna en display med Ixalan-boosters!?

Skepp ohoj alla sötvattensälskande landkrabbor därute! Denna gången befinner vi oss på den mystiska världen Ixalan bland dinosaurier, snälla vampyrer och oborsta besättningar av pirater som härjar på haven! Det har blivit dags för er att starta er eget gäng av seglande banditer, men för att det ska gå måste ni först skapa ert eget piratskepp

Det enda du behöver göra är att designa ett kort (använd gärna SvMs kort-verkstad) och skicka till oss. Vad kortet gör, eller ens vilken typ av kort det handlar om är upp till er, det enda vi kräver är att det på ett eller annat sett ska representera ett piratskepp! Vår jury kommer sedan välja ut vinnaren. Följande regler gäller:

• Skicka en länk till ditt kort (om du använder dig av svenskamagic) eller kortet i en .jpg eller .png-fil (om du använder dig av något annat) till kontakt@stefanbylin.se senast den 18 november.

• Endast ett bidrag per person.

Juryn kommer att bedöma kortet efter originalitet, humor, funktion och kreativitet, vi prioriterar roliga kort framför bra kort. Det vinnande bidraget kommer att presenteras på SvenskaMagic och belönas med en låda Ixalan!
 
"It doesn't matter if you win or lose, as long as you look really cool doing it!"

Gary var här. Ash är en sopa.

BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!