Magic the Gathering
Magic the Gathering30702 MEDLEMMAR 1068 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Rohlin chainwhirler med följes... Lazav, the Multifarious + bola...
Time Walk och Fork
Senast läst: 13:13:21, 21/11 -18. Läst 1059 gånger.
Landgraf
3-KORTSKUNG
REDAX
ETERNALKUNGEN 2012
Linköping
@svm s. 2/11 -02

96 rubriker
2581 svar

#7 PWP Seasonal
#9 PWP Lifetime

Time Walk och Fork 21:09:43, 10/9 -18  
Jag spelar Time Walk. Min motståndare, vi kan kalla honom Martin, spelar Fork på min Time Walk. Båda spellsen resolvar. I vilken ordning tas extrarundorna? När jag googlar hittar jag bara källor från 2011 så jag skulle gärna vilja få citat av relevant regelavsnitt också.

Stolpeman

Azorius
MEDLEM
Ljungskile
@svm s. 7/10 -03

35 rubriker
332 svar

1. 500.7. Some effects can give a... 21:14:41, 10/9 -18  
500.7. Some effects can give a player extra turns. They do this by adding the turns directly after the
specified turn. If a player is given multiple extra turns, the extra turns are added one at a time. If
multiple players are given extra turns, the extra turns are added one at a time, in APNAP order (see
rule 101.4). The most recently created turn will be taken first.


Edit: hittade 2018 års regler så nu stämmer 500.7 med
 
The journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tyre.
Uppdaterad: 21:18:34, 10/9 -18
Landgraf
3-KORTSKUNG
REDAX
ETERNALKUNGEN 2012
Linköping
@svm s. 2/11 -02

96 rubriker
2581 svar

#7 PWP Seasonal
#9 PWP Lifetime

2. Tack, perfekt.... 22:10:08, 10/9 -18  
Tack, perfekt.
Herr_Glans
MEDLEM
Örnsköldsvik
@svm s. 26/8 -04

25 rubriker
636 svar

3. Innebär det att Svante får ta ... 20:17:05, 14/9 -18  
Innebär det att Svante får ta sin tur före Martin för han är aktiv spelare i detta fallet? LIFO är inte relevant i detta fall alltså, iom två olika spells?
 
I have to return some videotapes.

Team Kaffebryggers
HugSeal

Azorius
MEDLEM
Linköping
@svm s. 15/10 -13

2 rubriker
85 svar

4. Precis. På stacken har vi två ... 11:43:44, 22/9 -18  
Herr_Glans skrev 20:17, 14/9 -18 Innebär det att Svante får ta sin tur före Martin för han är aktiv spelare i detta fallet? LIFO är inte relevant i detta fall alltså, iom två olika spells?

Precis. På stacken har vi två time walks. Den kopierade walken resolvar och lägger till en extra tur. Sedan efter det resolvar originalspellen och lägger på sin extra tur direkt efter pågående tur.
 
Magicfärskin
Holgerspexing
Studenting
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!