Magic the Gathering
Magic the Gathering30302 MEDLEMMAR 1021 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Familiars ruse... Crackdown och multifärgade cri...
Kalitas + manifest ?
Senast läst: 01:50:41, 20/8 -18. Läst 434 gånger.
Iniovan
MEDLEM
Eksjö
@svm s. 19/6 -13

51 rubriker
155 svar

Kalitas + manifest ? 03:33:40, 15/7 -18  
Hej!

Kalitas, Traitor of Ghet vill gärna äta nontokens.
Om min motståndare skulle ha ett par manifest i spel,
t.ex ifrån Mastery of the Unseen kanske,
och de inte är creatures under, och så dör de?
Vad händer? Ser Kalitas dem som gubbar?

Såsom jag ser det är de inte tokens iallafall :P

Uppdaterad: 03:36:38, 15/7 -18

Spetaelsk
MEDLEM
Båtskärsnäs
@svm s. 13/3 -10

11 rubriker
47 svar

1. Det manifesterade kortet komme... 06:39:48, 15/7 -18  
Det manifesterade kortet kommer att exilas med Kalitas ability vare sig det är ett creature card eller inte.
 
Bara jag som önskar att namnbyte fanns?
Choper
JUDGE L2
REDAX
Skövde
@svm s. 26/5 -04

46 rubriker
1612 svar

2. När vi pratar om Dies så kolla... 09:16:32, 15/7 -18  
När vi pratar om Dies så kollar du alltid hur objekten såg ut innan de gick till graven, dvs på battlefield. Där är de en icke-token creature. Därmed ser Kalitas dem.

Notera att detta endast är sant när vi pratar om just Dies. Om det är "from anywhere" istället så tittar vi på hur kortet ser ut när det ligger i graven.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Iniovan
MEDLEM
Eksjö
@svm s. 19/6 -13

51 rubriker
155 svar

3. Tack! :)... 13:26:11, 15/7 -18  
Tack! :)
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!