Magic the Gathering
Magic the Gathering30147 MEDLEMMAR 967 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Fråga om Ronin Warclub... Sedris, the Traitor King + Nic...
Exploit och resolva rätt abilityn först
Senast läst: 02:14:49, 16/7 -18. Läst 1920 gånger.
latsblaster
HEDERSMEDLEM
@svm s. 17/7 -09

462 rubriker
8003 svar

Exploit och resolva rätt abilityn först 10:41:29, 21/6 -18  
Rally the Ancestors castas. Laget kommer in från graven och allt triggar. Killen med exploit läggs sist för att exploit ska resolva först. Kommer exploit triggern som sen uppstår resolva först?

Rakshasa Gravecaller

Jag antar att det spelmässigt spelar mindre roll för när laget kommer in måste Mogis's Marauder deklarera targets och tokens som skapas efter triggers kommer inte kunna få haste.
 
Jag köper, byter och säljer kort. Jag har en del Return to Ravnica-block, Magic 2015, Khans of Tarkir och Morningtide men också en del annat!
Numera har jag swish!
Uppdaterad: 10:48:13, 21/6 -18

Bjorn
MEDLEM
Linköping
@svm s. 24/8 -09

105 rubriker
4408 svar

1. När exploit resolvar kommer de... 11:07:56, 21/6 -18  
När exploit resolvar kommer den andra abilityn på kortet att trigga och läggas överst på stacken.
partysmurphen
JUDGE L1
HEDERSMEDLEM
Linköping
@svm s. 19/2 -03

131 rubriker
6716 svar

2. Det som lades senast på stacke... 17:42:52, 21/6 -18  
Det som lades senast på stacken komemr resolva först ja
Choper
JUDGE L2
Skövde
@svm s. 26/5 -04

45 rubriker
1597 svar

3. Ja. Den trigger som skapas av ... 22:29:18, 21/6 -18  
Ja. Den trigger som skapas av att du säger ja på exploit läggs överst på stacken.

Som du säger så måste dock targets väljas när trigern läggs på stacken så spelar i detta fall mindre roll. För andra triggers kan det dock vara relevant.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!