Magic the Gathering
Magic the Gathering30554 MEDLEMMAR 1016 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Fusk eller misstag? ... Relentless Dead, Pithing Needl...
Dra kort med Verduran Enchantress?
Senast läst: 16:42:42, 20/10 -18. Läst 1026 gånger.
Drako
MEDLEM
Uppsala
@svm s. 28/3 -02

83 rubriker
842 svar

Dra kort med Verduran Enchantress? 22:00:32, 12/6 -18  
Jag har en Verduran Enchantress och spelar en Wild Growth får jag fortfarande dra kort då motståndaren svarar att lägga en Lightning BoltVerduran Enchantress innan Wild Growth kommer in i spel?

Rille3
MEDLEM
Hallstavik
@svm s. 16/11 -01

123 rubriker
826 svar

1. Japp "Whenever you cast an ... 22:02:42, 12/6 -18  
Japp

"Whenever you cast an enchantment spell",
you may draw a card.
 
You Don't need a reason to help people

How do you prove that you exist...? Maybe we don't exist...
Drako
MEDLEM
Uppsala
@svm s. 28/3 -02

83 rubriker
842 svar

2. Tack! :)... 22:03:34, 12/6 -18  
Tack! :)
Rille3
MEDLEM
Hallstavik
@svm s. 16/11 -01

123 rubriker
826 svar

3. Inga problem :) För att för... 22:07:21, 12/6 -18  
Drako skrev 22:03, 12/6 -18 Tack! :)

Inga problem :)

För att förtydliga annars hade wordingen varit som på tex Ajani´s Chosen:
"Whenever an enchantment enters the battlefield under your control"
, create a 2/2 white Cat creature token. If that enchantment is an Aura, you may attach it to the token.
 
You Don't need a reason to help people

How do you prove that you exist...? Maybe we don't exist...
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!