Magic the Gathering
Magic the Gathering34895 medlemmar 668 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Horsemanship-o-geddon Legacy / Casual
Av: hagnelius
10:44, 8/12 -06

hagneliuskommenterar :
Runda1: bop eller alv
Runda2: Panther
Runda3: Tjockis eller Geddon
Runda4: Forsätt

Kategori: Casual
Format: Legacy Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
18374:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]8251 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 6 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 6 st.


hagnelius
 
oja, plogen är väldigt mycket bättre, men jag har typ inga plogar så att det är nog därför den lurar lite. Fast jag spelade typ världens häftigaste match igår, mot en alvlek med den här och jag drog inga masticore. Och han satt med fler och fler alver, då visade det sig att parallax, var snuskbra mot dem så ja.

Så skall du flytta till örebro? Plugga till hösten eller? Gört vetja, så styr vi upp legacy-formatet i örebro jag har en massa legacy lekar, det är ett fantastiskt casual-format.

Skriven: 09:41, 12/12 -06

Herr_Glans
 
Haha, nä, så bra koll har jag inte :P. Bara tänkte lite vilt. Nä, jag accepterar casual-stämpeln, utan tvekan. Så kör på. Men kan vara kul att få lite tips eller så bara. Men om wavarna är till för fetton är plogarna, enligt mig, bättre. Billigare och löser problemet direkt :).

Faan, jag som lurar på att flytta till Örebro. Det måste ju finnas legacy :P.

Skriven: 15:01, 11/12 -06

hagnelius
 
Det är sant jag kör med 4 parallax wave också och du har påpekat masicore ger skada så att jag kan tänka mig att ersätta wavearna i så fall, men dom är på andra sidan bättre på att ta bort få tjockar istället för en massa småkryp som masticore är bättre på. Men jag är helt övertygad om att du kan techa leken bättre än vad jag har gjort den nu. du verkar ha dina hästar i stallet, men som sagt det är casual. Jag har byggt den för att jag har korten i den inte för att jag tänker att jag skall åka och vinna legacy-tävlingar med den. Sen metat i örebro är lite intressant - jag typ den ända personen som faktiskt har en lek byggt i legacy. De flesta andra spelar med sina standard-lekar när vi lirar legacÿ så att ja. Det behöver inte vara så bra lekar. typ... ja du fattar

Skriven: 10:55, 11/12 -06

Herr_Glans
 
Jo, Masticore har väl sitt lilla syfte. Men då har du ju 4 st Parallax Wave också. Visserligen är Masticore = skada för motståndaren. Men du skulle kunna slänga in ngn plog för alt. creature removal samt spela ngn Living Wish och hämta betydligt mer varierande kort. Typ en Gaea's Cradle innan du geddar. Eller en Masticore om du möter på tok för mkt pissgubbar el. tokens. Är väl egentligen bara mer val beroende på lek och situation. Men jag vet ju inte heller riktigt hur metat ser ut för dig. Casual är till för skoj, och skoj ska det va :).

Skriven: 21:40, 10/12 -06

hagnelius
 
nej, det är inte alla gånger det är specielt bra att spela geddon. om motståndaren har massa mana-djur, tex bop eller alv så skjuter man dem sönder och samman, sen kan man spela geddon. och då är masticore bara en reggande 4/4 och det är inge stort och tjockt när motståndaren är på noll. det är en tanke, sen är det förståss en casual-lek och ja, jag droppar hellre en panther runda två än en wish

Skriven: 17:39, 10/12 -06

Herr_Glans
 
Hur spelar du Masticore i en så tunn manaproducerande lek, som dessutom använder Armageddon? Syftet försvinner väl liksom? Living Wish ist?

Skriven: 14:51, 8/12 -06


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!