Magic the Gathering
Magic the Gathering34878 medlemmar 671 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

MirBesieged Prelle 29/1-11 Sealed Deck / Turneringsspel
Av: Neverest
19:04, 31/1 -11

Neverestkommenterar :
Ok, så från SoM-prellen lärde jag mig att det som vinner är bomber, bomber och ev. infect med Untamed Might. Så jag såg Glissa och Elspeth och tänkte att jag måste bli . Viridian Emissary hjälpte mig till en grön bas, se'n kom Frågan: Infect eller inte? Anglern och widow är alltid bra, så de åkte in. Jag dissade infectplanen rätt fort. Kanske lite FÖR fort. Med emmisaries och whatnot så blev det först noninfect + juggernaut. Sedan insåg jag att det inte var så himla bra i allmänhet, och att infiltration lens + angler inte är tillräckligt bra då jag hela dagen låg på defensiven. Av den anledningen åkte Untamed Might också och jag drog in dispense, Fume Spitter och tangle hulk istället. Detta efter runda/match 2. Så här i efterhand ser infectleken starkare ut, och jag funderar på varför jag dissade den planen så fort. Problemet är väl att både Glissa och Elspeth blir sämre med infect. Glissa blir inte längre något hot. Så, som vanligt känns det väldigt svårt att bygga lek i SoM-sealed. Jag gick
2-0 W/O
0-2 Mot infect, managed by master mangler.
2-1 mot infect, varav en duell flawless.
2-1 på time mot den enda mirranspelaren () jag mötte under dagen, trots 50% Mirrans på siten. Han manafizzlar, jag manafizzlar, inför sista har jag varken spelat Elspeth eller Glissa en enda gång under dagen. Sista så dödar han Elspeth med Liquimetal Coating och jag dödar till slut honom med Tangle Angler (med 3 kort i libban) tack vare Glissa trots att han spelat White Sun's Zenith typ 3-4 gånger.
2-1 mot infect. Han dödar mig rätt snabbt och skoningslöst i första, andra tar jag flawless på nå't sätt och tredje drar jag Elspeth ultimate och han är helt tom efter det.

4-1 och ID in i top 8.
Kvart: Jag ställs mot krogens smidiga infectlek. I första mullar jag till 4 och drar typ 7 länder plus båda mina manamyrs och Rust Tick. I andra får jag till Elspeth och det är GG. I tredje får han nötdraget med T2 Plague Stinger, T3 Cystbearer, T4 Creeping Corrotion för min myr och rust tick, T5 Blightwidow, T6 Green Sun's Zenith in i Viridian Corrupter för min Strandwalker. Yah.
Det var det. Nu vill jag bara lägga till manafizzel till första meningen här och hoppas på att dra 3+ spelbara bomber nästa gång.

Kategori: Turneringsspel
Format: Sealed Deck Storlek: 40 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
311:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]73017 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 1 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 1 st.


Snazarn
 
Mm, hade ju inte så många svar på elspeth men det var en kul match.

Skriven: 23:16, 31/1 -11


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock

Format:
Kategori:

 
  Outlaws of Thunder Junction Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!