Magic the Gathering
Magic the Gathering34895 medlemmar 662 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Leken
Ej legal i Standard längre!
Standard / Turneringsspel
Av: yoji
14:02, 21/1 -11

yojikommenterar :
blev denna lista jag spelade.
första matchen gick jag 2-1 efter att jag i första ronden spelade lite galet och fick se mig slagen efter en långdragen duel med mycket skojjsigt i spell (blå vit kuldotha forgemaster lek)

Andra matchen mötte jag mitt starka kort Quest WW.. dock drog jag ruggigt dåligt första rundan och fick se mig slagen rätt fort. andra rundan började med en Spell Pierce i hans Quest och sen blev det sweepers för hela slanten. i sista rundan så drog jag fel mana och inga sweepers så jag blev enkelt byte. 1-2

tredje matchen så mötte jag nån blå/svart/röd lek med Liliana's Spectre och Mimic Vat, mkt kontringar och spot removals. dock så fick jag resolva Koth i första rondan och i andra så fick han mana torsken och blåa titanen såg spel och avgjorde stort.

I sista matchen fick jag möta min största mardröm, Valakut. hade som sagt mkt i sideboarden för valakut men efter en första ronden så ledde jag med 1-0 efter att blåa titanen tillsammans med Jace gjorde att kortdraget blev för mkt. sideboardade totalt 10 kort tror jag eller 11 då mina sweepers var väldigt dåliga iom han inte körde med cobror utan bara Acidic Slime. Efter han rampat bra genom att få starta förstörde han mitt enda mountain och slog in segenr med Wurmcoil och Slimet. Sista rundan blev Valakut och Avenger of Zendikar alldeles för mäktiga och då jag hoppades på topdecken med Destructive Force som hade gett mig ett stort övertag eftersom jace, Wurmcoil och blå titan låg ute och brädan hade blivit riktigt rensad, dock kom in Force'n och jag fick se hans tookens slå in för 30++
1-2 till honom.

Riktigt nöjd dock med hur allting gick och hur leken presterade.

Kategori: Turneringsspel
Format: Standard Storlek: 61 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
2289:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]72331 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 7 Kommentarer | Dölj
Betyg: 1 | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 7 st.


yoji
 
gillar konceptet.. ha ute 1-2 Everflowing chalice på 4e land droppet dra iväg Destructive force och låta sin Koth som redan ligger i spel göra susen efter det..

Skriven: 04:05, 22/1 -11

Martin_Xoto
 
Låter faktiskt bra, lite udda lek men funkar nog bra ^^

Skriven: 23:04, 21/1 -11

yoji
 
har haft mera problem mot lekar med mkt planeswalkers och typ baneslayers.. om jag inte dragit en destructive force..
manan är sällan ett problem faktiskt.. har gått ner från 24 till 21 länder.. och det här inte märkts av nått mycket alls..

Skriven: 20:41, 21/1 -11

yoji
 
jo vill ha en till Mimic men råkar tyvärr inte äga den just nu men annars vore det självklart med 2st.. arc trail och lightning bolt jobbar rätt bra mot aggro..
har mött Quest WW rätt mkt med en tidig version av leken och den hade jag inte så stora problem med och det var utan sideboard.. förlorade väl 1 av 3 eller 4 eller nått sånt..

Skriven: 16:24, 21/1 -11

yoji
 
jo vill ha en till Mimic men råkar tyvärr inte äga den just nu men annars vore det självklart med 2st.. arc trail och lightning bolt jobbar rätt bra mot aggro..
har mött Quest WW rätt mkt med en tidig version av leken och den hade jag inte så stora problem med och det var utan sideboard.. förlorade väl 1 av 3 eller 4 eller nått sånt..

Skriven: 16:24, 21/1 -11

Martin_Xoto
 
Bra lek i sig om man överlever mot aggro och drar land i sex ronder. Chalice är bra alternativ ja. - 1 ratchet och + 1 mimic vat? Du dödar mkt snabbt med mimic vat.

Skriven: 16:08, 21/1 -11

yoji
 
kommer möjligtvis att byta ut opalen för ytterligare en Everflowing Chalice..

Skriven: 14:15, 21/1 -11


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!