Magic the Gathering
Magic the Gathering34895 medlemmar 653 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

in cropirated Legacy / Casual
Av: meanberry
00:07, 21/4 -10

meanberrykommenterar :
Testar lite andra skal på hexmage leken så jag har något att leka med när den är klar.

Denna lek ska vinna på att ha en helt vansinnig toolbox och kunna svara på allt.

med 4 crop och 4 living wish ska man kunna hitta svar på det mesta entomb fetchar loam för att spela om sina svar och annat mys som waste och cycle och agerar också toolbox om man redan har loam

Cabal pit + loam lär ju äga faeries merfolks goblins och andra weenies. crop i bog eller wish i tabernacle lär ta hand om ichorid. nacle är även bra mot annan agro och bog mot andra lekar som behöver graven så som reanimate och survival.

Volrath's stronghold lär vara rätt insane då man kan få evigt removal dra om sin goyf/confidant/hexmage om man dreageat lite med loam.

wastelås lär ju inte heller vara det svåraste att få in med backup av sinkhole i basicländer.

Runda 1 vill man lägga bayou go om man blir wastead svara med crop och annars cyclar man ett land eller bara gå nötas med mox och vinna på tempo med 2 rops som goyf,confidant,wish,sinkhole m.m

När motståndaren sitter med handen full av gravhat match 2 drar man igång en hexmage combo fort som fan.

Kategori: Casual
Format: Legacy Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
50249:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]55512 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 8 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 8 st.


meanberry
 
Living wish är ett sjukt härligt kort ger svar på så sjukt mycket. Men lite riktigade removal för att öka risken att få resolva sina wishar dubbelt kan nog vara nice bara det att hymnar känns som ett så klockrent kort att inte spela utan får den resolva gör den (nästan)allltid spelet betydligt bättre för din sak. Utom mot just dreadge vilket leken har så mycket svar mot så det är löljigt.

Skriven: 19:50, 23/4 -10

Blinking
 
Jag ska stoppa in min version här på svm snart, har leken klar IRL snart enda som fattas är wisharna och dom är på väg hem, slog till på 3 foilade =) faaan riktigt suuuger i mig att få åka på nån legacyturnering snart =)

Skriven: 17:43, 23/4 -10

meanberry
 
Inga mainade fleshbags asså? Den lär ju vara feting nice att dra i late game och fetcha ett stronghold. Manabasen borde väl inte vara ett problem även om man möter gravhat tar ju loam upp 3 länder för 2 mana plus att cycle länderna kan kastar på mox diamond och då har man ju 25land i leken.

Skriven: 17:25, 23/4 -10

Blinking
 
Jag sitter och testar min variant av den här i mws, och du är nog på helt rätt spår att man inte ska göra sig för beroende av loam.

Jag har gjort några riktigt radikala grejer :)

Bytte ut hymnarna mot Duress för o få mer tillgång till riktat ryck, så kör 8 ryck thoughtsieze och duress, motiveringen att jag gillar duress i leken är för o kunna plocka removal som kan ta marit

sen kör jag 4 innocent blood och 1 Diabolic edict gillar starkt att få en väldigt oansträngd manabas så man kan ta sig ur situtioner med bara ett land =)

det är mina tankar so far =)




Skriven: 17:20, 23/4 -10

meanberry
 
Känner att man inte riktigt har plats med Solitary Confinement plus att jag vill inte göra leken mer beroende av loam än den redan är då extirpate/crypta i loam blir jävligt trist.

Glacial Chasm känns jävligt klockren vid första anblicken men borde inte tabernacle sköta agroo matchupen om man får resolva wish endå?

Skriven: 00:23, 23/4 -10

Blinking
 
Solitary Confinement

Skriven: 17:12, 21/4 -10

Blinking
 
Du kan puffa upp det lite extra splasha pyttelite vitt så du får in Solitary Confinment + Life from the loam för ihjälknacknings skydd mot snabba aggrolekar som saknar/har brist på enchantmentremoval i main.

Och en Glacial Chasm borde också få plats i din wishboard ;)


Skriven: 17:11, 21/4 -10

meanberry
 
Guldfiskade lite med leken och den var helt vansinigt svårspelad xD Lär vara bra träning att bygga ihop den om jag blir riktigt duktig med den vanliga hexmage leken.

Skriven: 00:32, 21/4 -10


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!