Magic the Gathering
Magic the Gathering34892 medlemmar 679 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Cat Zoo Legacy / Turneringsspel
Av: redmaster
19:45, 27/1 -10

redmasterkommenterar :
Steppe Lynx är det nyaste tillskottet från zendikar. Mängden Fetch i leken återspeglar det också. 12 fetch + sylvan låter en få de extra länderna som gör att Lynxen gör det där 4 damage för 1 mana dropp som inget annat 1 mana dropp gör. Pga är det fullt möjligt att få in väldigt tidiga kills som man inte annars får med Kird Ape.

Kategori: Turneringsspel
Format: Legacy Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
26043:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]50151 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 13 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 13 st.


redmaster
 
Daze o Stifle gör det jobbigt för Thocter. Har Knights Osså. Som om metat ändras, dvs mindre land denial så funkar dom bra istället.

Skriven: 23:28, 28/1 -10

Xorna
 
Jag kan garantera dig att du aldrig kommer ha problem med mana för Thoktar, om inte för att du drar för få land, men du spelar ju redan sylvan av den anledningen så varför inte spela bättre killar än figuren?

Skriven: 22:05, 28/1 -10

redmaster
 
Figuren har sina tricks och den gör sitt i mid o lategame. Som sagt bara Knight of the Reliqaury och Woolly Thocter kan ersätta den. Gillar inte att dom har 3cc, specielt inte thocter som kräver 1 av var färg.

Skriven: 20:04, 28/1 -10

Xorna
 
Price gör rätt ont själv, och möjliggör det för många lekar att raca+många lekar lirar måååånga basics t.ex merfolk. Skulle hellre byta 2 figurer mot 2 Knight of the Reliquary

Skriven: 19:59, 28/1 -10

redmaster
 
För mycket merfolks o goblins för att price ska vara värd main deck just nu.

Skriven: 19:59, 28/1 -10

meanberry
 
Varför spela figur för lategame. Lira price i main så blir det inget lategame :)

Skriven: 19:50, 28/1 -10

Xorna
 
I min erfarenhet så spelar lekar med lynx oftast utan sylvan för att få ännu mer tempo i leken, medan lekar utan lynx och med Kird Ape spelar ofta med 1-2 sylvan för mer stabilitet. Lavamancer är ett given i zoo, den är för bra för att inte spelas. Figuren känns långsam tycker jag...

Skriven: 10:44, 28/1 -10

redmaster
 
Sylvan e inget kort man spelar ut runda, så man vill spela runt daze bla.

Jag har kunnat använda 4 liv dra kort rätt ofta specielt när man spelar 4 lightning helix's istället för fireblasts eller maindeckade Price.

Jag säger spelar man zoo så ska man testa om man tycker om library. Jag gillar den iallafall, vunnit rätt många games där den har resolvat. Sen filtrerat sina draws och dragit extra kort. Specielt mot kontrol eller lekar utan burn är den otrolikt kraftful.

Skriven: 23:42, 27/1 -10

Victor86
 
Lavamancer kan jag köpa beroende på metat, men library gör att du inte droppar threat runda 2 och det är sjukt dåligt. Du kommer inte vinna på kort kvalite mot många lekar i legacy, vissa lekar har bara helt enkelt bättre middgame och andra lekar bara vinner för fort. 4 liv är dessutom väldigt relevant i många match ups så sällan du kommer kunna använda den för kort ekonomi.

Skriven: 23:23, 27/1 -10

redmaster
 
Sylvan är oncolor och kan garantera oftare landfall eller spells med Library. Och svårare för motståndaren att ta hand om den än bob. Om de brädar svar mot sylvan så är det ok för min del XD

Figuren är mera för mid/lategame creature. Ända gubbarna som kan ta hans plats är 3 mana droppsen, Knight of the Reliqaury eller Woolly Thoctar. Men gillar inte woolly pga den kostar 3 olika färger.

Skriven: 23:15, 27/1 -10


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Outlaws of Thunder Junction Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!