Magic the Gathering
Magic the Gathering34897 medlemmar 637 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

ArtifactSnurr Extended / Casual
Av: flaggis
11:44, 10/7 -09

flaggiskommenterar :
Ok detta är mest en rolig lek som går ut på att få ut ett par mages, snurra nollmanaartefakter, myr retrivers med ironworks och dra kort och sen slänga ut piten, sacca magerna, sacca alla sina artefacter till stationen samtidigt som man untappar den imf ggr med hjälp av retriver/ironworkscombon.

vill man göra leken bättre kan man ju alltid ha stormkort som wincons, men då blir den ju 'bra'

Kategori: Casual
Format: Extended Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
915:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]39044 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 10 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 10 st.


flaggis
 
sådär, nu är den extended, bara nått kort som behövdes tas bort,

vinna gör du med grinding station?

Skriven: 11:38, 14/7 -09

Poseidon
 
Jag var bara osäker på formatet du valt för leken. Den är säkert jättekul att spela, de tvivlar jag inte på och jag förstår att den är bara för roligt. När du spelar vintage kan du räkna med att de fins nog ändra nån black lotus eller flera dark ritual och då kan de ligga en creature av modell större och flygande rätt snart på bordet. Snurren är ju över också om tex apocalypse skulle dyka upp. Jag vet inte riktigt hur du tänkt vinna med leken, för du kan inte få din motståndare att dra ur sig i vintage iaf, och dina creatures är ju inget att attakera med. Så jag bara undrar om formatet är rätt för din lek?

Skriven: 11:19, 14/7 -09

flaggis
 
jag har faktiskt en lek med time sieves, den bygger på pentavus, triskelavus, allmänna artifacttokens och doubling season....

Skriven: 19:13, 11/7 -09

Rurouni
 
Du har lagt upp leken, jag kommenterar den. Jag kan vara mindre seriös och föreslå att du lägger in några Time Sieves. Bara för kul.

ja man fizzlar ofta*

Hrm.

Skriven: 19:08, 11/7 -09

flaggis
 
men lille battosai, detta är inte en seriös lek, den ska bara vara rolig att spela(det där med fontänerna är inte mitt fel, eller så är det det och jag orkar inte rätta det)

ja man fizzlar ibland. men det får man leva med, och för er som undrar, anledningen till spawningpitten är att man måste bli av med sina archmages på nått sätt så man inte drar ut sig när man ska börja snurra...

Skriven: 18:53, 11/7 -09

Rurouni
 
Jag menar att jag ser två olika dvs inte på samma ställe och jag missade konstigt nog ironworks. Utan Retrievern så har du väl ingen snurr annat än att du kanske lyckas dra en till artifact varje gång du spelar en men gör du inte det så tar det tvärstopp? Det är enda kortet som plockar upp kort från graven.

Skriven: 18:15, 11/7 -09

flaggis
 
har ni förstått vad leken går ut på? man behöver inte mana, snurren blir gratis ändå tack vare ironworks?
att jag har de andra är bara för att acca upp det lite så man får ut ironworks, fountain of youth är i för att de kostar noll, och iom såna så får jag ut hela leken så jag kan sacca dem till grinding station....

Skriven: 17:56, 11/7 -09

Rurouni
 
Jag ser två Fountain of Youth konstigt nog.

Ponder > Visions.
Om inte visions har någon baktanke jag inte kan se.

Och jag förstår Retriever-snurren men vad har du alla managivande artfifacts till? Vore det inte bättre då med Etherium Sculptors som gör snurren "gratis"?

Skriven: 17:50, 11/7 -09

flaggis
 
alltså
1: den ska bara vara rolig.
2: har du förstått vad den går ut på igentligen?
3: inga kort i den är onödiga.

Skriven: 07:31, 11/7 -09

Poseidon
 
Jag vet inte om den hänger med i vintage alls. Men för skoj så okej, men. Som jag förstår vill du ha ut spawning pit som du bara har 1 av 60 kort, den kanske kommer som nr 52, skit i den eller lägg in fler. Själv skulle jag ta fler artifact creatures och lägga till 2 tezzret istället. Sen är de lite väl dåliga creatures om du ska kunna göra någon skada, vill ha minst 2 darksteel colossus eller nått. Slopa 4 seat och lägg till 4 silver myr. Ornithopter kan du ha fler, jävligt bra att ha i början. Lägg in nå härliga instants också så du kan boosta dina creatures när du attakerar istället för dina artifacts som egentligen inte gör så mycket nytta. Tänk också på att de fins många kort som removar creatures from the game, så fler creatures om du ska spela klenisar som dör när du försvarar/attakerar. Hela leken kanske skulle bli bättre bara du tog bort lite onödiga kort och la till lite creatures och boost typ giant growth. Då kan du ju behålla idén iaf :)

Skriven: 01:15, 11/7 -09


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!