Magic the Gathering
Magic the Gathering34896 medlemmar 668 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Skoj för nybörjare Legacy / Casual
Av: Victor86
01:49, 29/5 -09

Victor86kommenterar :
En casual lek som jag tänkte skulle fungera för nybörjare. Bara gubbar vilket dom brukar gilla, dessutom är gubbarna bra och jobbiga också så dom kan kanske tom vinna. Tankar?

Kategori: Casual
Format: Legacy Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
459:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]37188 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 5 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 5 st.


kas
 
Overrun va mer ett förslag som nybörjare brukar gilla... Men det finns annat godis. Jag skulle t.ex spela några bopar/llanovar elves för att få ut dina tyngre spells snabbare (finks r2, hierarch, r3 kan döda av lekar av sig själv)... Call låter dig spela silver bullets, som gör dig mer flexiblare än "spela gubbe hoppas det är rätt typ, vrid den 45 grader, spela nästa".

Några oblivion ring/swords to plowshares låter dig hantera blockers/problemkort utan problem. Worship kan bli elak med dina troll(ett till bör konna gå in)

Skriven: 14:51, 1/6 -09

Victor86
 
aa, den är väll det, men den har bara threats många av vilka som är svår hanterliga och i ofta störts på bordet. Overrun är ju dyr och ofta värdelös, liegen har en liknande effekt fast är alltid en 4/4 och hjälper mot discard. Eldamiri's Call är ett alternativ men slöar ner en aning, kan det iof kanske vara värt för att hitta en Escort, Gaddock, Prodemage eller Oversoul vid lämpligt tillfället.

Skriven: 12:08, 1/6 -09

kas
 
Alltså, du har 2 av Heartwood Storyteller och Briarhorn... och inget sätt att hitta dem. Ska du nu spela mycket varelser så kan ju Eladamri's call, Overrun och lite trix vara en fördel. Som det ser ut nu så är din lek äckligt förutsägbar.

Skriven: 21:58, 31/5 -09

Victor86
 
Qasali Pridemage finns där och det finns en GG i form av Briarhorn. Ska man slänga in none creatures blir tyvärr det stört sköna kortet Heartwood Storyteller mycket sämre =/

Skriven: 16:18, 31/5 -09

kas
 
du borde ha med några instants/sorcerys. Overrun brukar gå hem hos nybörjare, likaså Giant growth (eller dagens standard motsvarighet). Sen kan ju något sätt att hantera enchantments/artefakter/varelser vara en idé iom att man visar att det är ett taktiskt och strategiskt spel. Typ Oblivion Ring eller så.

Skriven: 12:05, 29/5 -09


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Outlaws of Thunder Junction Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!