Magic the Gathering
Magic the Gathering34881 medlemmar 649 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Team Johan G lol Legacy / Turneringsspel
Av: X1t
23:20, 19/12 -08

X1tkommenterar :
Kollade runt bland lite älder expansioner och såg då i förbifarten avatar of will. Med allt mysigt ryck som finns idag tänkte jag att en 5/6a flying för två är juh inte så illa. Fyll på det med ytterligare två tok-underkostade kreatur och ett gäng underkostade ryck/kort kvalité kort. Ravens crime kom senare för att den passar bra med avataren och lite överblivna länder. Man vill i alla fall väldigt sällan ha mer än 2-3 mana.

Kategori: Turneringsspel
Format: Legacy Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
46744:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]29487 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 9 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 9 st.


X1t
 
Mjo, smother är otroligt nice, snuff out är oändligt trevlig i nästan alla lägen dock. Än så länge har jag inte mött så mycket svarta dudes som jag behövt ta kål på men möter jag mera svart tar den definitivt snuff outs plats. Men som sagt, kanske smother skulle in över edict i brädan? eller kanske tom 2 smother 1 darkblast där? den lär juh vara rätt nice ibland.

Jag håller med om att färgad mana inte är ett stort problem nu, men om jag la in wasteland kanske den blir det? jag får nog helt enkelt prova och se om den är värd att liras. Jag har inte provat den än så varför inte? :)

Skriven: 20:40, 20/12 -08

meanberry
 
När kurvan e för hög för bob brukar phyrexian arena få titta fram. Fast 3 e lite segt. Sen i en ryck lek tar man nästan hand om alla stora creature innan dom kommer ut och då brukar smother vara bättre än snuff out. nonblack är aldrig kul.

Skriven: 19:37, 20/12 -08

halo00
 
btw!...waste hamnar i graven och ger dig fler kort till tombstalker eller pumpar goyf!

Skriven: 19:10, 20/12 -08

halo00
 
jag tror nog att waste i main är värd. Som du skrev så behöver du ej mkt mana i spel, så samtidigt som du pajar länder för motståndaren kan du samtidigt rycka de han/hon har på hand, istället för att han/hon spelar sina spells. :P, med så mkt duals å fetch lär väl inte färgad mana vara ett problem ? ...:)

men jag har inte testat leken. Du lär ju veta bäst vad som är bäst :P

Skriven: 19:09, 20/12 -08

X1t
 
Att få vit mana har inte vart ett jätteproblem men jag håller med om att 1-2 basics vore på sin plats, råkade bli wastelandad av en ghostquarter förut lol. Månarna är också ett problem det håller jag med om. Funderar på -1 bayou +1 swamp så jag kan snuffouta månmagus iaf.

Angående wasteland är det ett myskort fast det är bara goyf(okey, tomstalker kan kosta färglös) i main som inte kostar endast färgad mana, så det fungerar nog inte jättebra med wasteland. Dessutom vill jag juh att folk ska få tomma händer så jag kan lira avataren, känns lite fel att landpajja då.

Loam + wasteland + ravens crime osv vore iofs en sjukt mysig lek, men man får nog ändra lite annat då också, typ deed main vore juh möjligt.

Funderar för övrigt på om edicterna i brädan skulle bytas mot plogar/vindicates/smother, vad tycker ni? edict ligger där atm för att ta död på dreadnötter eller andra stora läskiga kritters.

Skriven: 18:59, 20/12 -08

egget
 
Den vita splashen för verdict är ju mys, men tyvärr lite väl instabil (dessutom känns plog och vindicate mycket bättre). Cutta dem o hitta nån annan göttig discard. Då får du in iallafall 1-2 väl behövliga basics.

Skriven: 15:13, 20/12 -08

halo00
 
basics i main också? mot mån magis å blod måne.

Skriven: 15:00, 20/12 -08

halo00
 
hehe mysigt värre :) wasteland måste väl vara i main ? du skulle gott kunna skippa ett fetch lr två:P...annars, om du tkr att du då får för lite länder kanske 1-2 loam vara ngt ? den e ju tokbra med ravens crime också :=) !

Skriven: 14:59, 20/12 -08

X1t
 
Bräda inlagd, behöver definitivt hjälp med den.

Skriven: 23:51, 19/12 -08


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  2. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!