Magic the Gathering
Magic the Gathering34895 medlemmar 651 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

nic-fit jund searching for greatness Legacy / Turneringsspel
Av: meanberry
13:56, 8/2 -21

meanberrykommenterar :
Försökt hitta en värdig ersättare till top som kortfilter sen toppen blev bannad.

In Search of Greatness väckte mitt intresse då det inte känns helt otroligt att få fuska iaf 1 4-6 dropp medans den i övrigt funkar som scry motor.

Tanken med Bellower är i första hand att kunna hämta empath så man har 3 möjligheter att "dra" emrakul när man har sneak medans man kan hämta primetime när man bara vill ha ett stort hot och som bonus finns det lägen där wittne, tracker och Ooze kan ta hem matchen.

Dragit ner på planeswalkers för att få plats till mer djur som ett sätt att optimera greatness. Men ville ha kvar en Chandra för att ha en okontringsbar bomb som man kan random dra och ta hem matcher mot kontroll lekar.

Med field of the dead i smeten känns det som att prime = GG även mer än förut.

Kategori: Turneringsspel
Format: Legacy Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
7805:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]249847 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 2 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 2 st.


meanberry
 
hade gärna spelat en Acidic slime mot permanenter, men vet inte vad som skall cuttas.
3 sneak är också nått jag tänkt på, men kortet är durdligt och gör inget själv.
Så 2 kändes tryggare som ett random kort som kan vinna i lategame utan att riskera att dra flera stycken tidigt och inte få igång leken alls. Leken har ju knappast ont om wincons.
Men 3 skulle absolut kunna vara rätt siffra.
Får jag möjlighet att spela pappersmagi igen kommer jag testa både med 2 och 3 sneak i leken.


Gillar chandra som ett okontringsbart hot som också kan sweepa fältet.

Spelade leken mycket förut och en riktigt tung planeswalker att random dra vann förvånansvärt mkt matcher. Men är väldigt oupdatterad i legacy metat så kan absolut tänka mig att jag felvärderat hennes styrka.


Huntmaster överpreformade väldigt hårt på tiden jag spelade leken. Framför allt va det najs att bara kunna hämta ett starkt hot i början av ramp kurvan som inte krävde så mycket omständigheter för att va stark. Men sen bidrog den till så mycket.

Token making är väldigt hjälpsamt när man spelar "sacrifice a creature" kort men inte ha någon explorer. Lifegain är overdeligt i lekar vars plan är att stabilisera och ta över med starkt lategame och inbyggt removal på det som åtminstånde på min tid träffade väldigt många rellevanta djur.

Klothys är absolut det kortet jag är mest skeptisk till. Leken tog mycket stryk när deathrite Shaman bannades så ville mest testa en alternativ mana alv man kan söka upp som lixom shaman ger mer power och utility än en vanlig mana alv.

Svåraste MU va alltid landstill liknande lekar när jag spelade leken, så en odödlig permanent som drainar liv känns lite små sexigt även där. Men det kanske inte är en lek som spelas längre?

Skriven: 11:40, 11/2 -21

czypher
 
Intressant lek. Gillar verkligen toolboxlekar. Jag tycker Emrakul-planen är riktigt stark men undrar hur du får ut han om du inte drar en av dina två Sneak Attacks. Jag tänker att man vill ha fler Sneaks i leken eller lägga till andra kort som du kan få ut han med som ex Eureka, Stronghold Gambit eller ngt i den stilen.

När det gäller creatures så tycker jag att framförallt Huntmaster of the Fells och Klothys, God of Destiny är lite underpowered. Jag saknar lite hatbjörnar och kort som tar bort jobbiga permanenter.

Tycker också att Chandra, Awakened Inferno inte tillför jättemycket mer än skada. Hade nog varit bättre med Vraska eller ngn Chandra som kan ge kortdrag/mana.

Skriven: 15:49, 10/2 -21


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Outlaws of Thunder Junction Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!