Magic the Gathering
Magic the Gathering34895 medlemmar 656 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Lånelek 1 Green Factions Modern Monday Säsong 11: Dimir Mill Modern / Casual
Av: Steamliner
18:51, 5/7 -20

Steamlinerkommenterar :
Lånelek som finns tillgänglig vid säsong 11 av Green Factions Modern Monday. Säsongen följer Core21-standard och avslutas med top-8 fredagen i prereleasehelgen för Zendikar Rising.

Mill är en gammal favorit bland såväl casualfolk som brewers. Leken är dessutom relativt kraftfull och har en helt ok plats i nuvarande meta.

Förutom planen att spela Hedron Crab och casta millspells så har leken lite mysiga synergier. Archive Trap är vårt bästa sätt att angripa motståndaren. Ofta är vår fiende vänlig nog att bjuda på en gratis cast med en fetch, men om den sluge rackaren inte är på humör för att milla 13 så kan en Field of Ruin eller Scheming Symmetry övertyga åbäket om att det nog ändå är dags att leta lite. Båda effekterna är symmetriska, bortsett från det där med att milla en ansenlig del av leken gratis. I Symmetry’s fall en ansenlig del inklusive det där kortet som motståndaren får tutra till toppen...

Mission Briefing fungerar även den bra med Trap då kortet till skillnad från Snapcaster Mage låter oss casta Trap från graven för trapkostnaden. Man har inte spelat jank förrän man gått Symmetry in i Trap in i Briefing in i samma Trap igen. I princip ett halvt library i graven och nästa två draw steps riggade för tre mana? Yes plz.

Uro/Kroxa löser vi med extraction-effekter och Drown in the Loch som trots escape oftast kan både kontra och döda lågmanatitanerna.

Side hittar vi generella svar på ilskna lekar och extra hat mot combo, en arketyp som redan är en bra matchup för mill. Ashiok kan verka vara en nonbo med Trap, men med vårt överflöd av effekter som tvingar motståndaren att söka gör det till en helt ok drawback att fientliga fetchar förvandlas till döda draws.

Överlag är leken kul och har ett par fullpoängare under bältet. En tidigare variant var min huvudlek under grundserien när jag kom sjua i serien säsong nio. Kanske inte tier ett, men ett hus mot kontroll, Tron och Amulet och bevisligen bra nog för att kamma hem en Modern Monday.

Kategori: Casual
Format: Modern Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
4274:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]246172 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 0 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 0 st.

Ingen har kommenterat Lånelek 1 Green Factions Modern Monday Säsong 11: Dimir Mill ännu


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!