Magic the Gathering
Magic the Gathering34876 medlemmar 686 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

KÖKSBORD: MONO G ELVES Booster Draft / Casual
Av: EvilEmil
04:48, 19/5 -20

EvilEmilkommenterar :
Första leken till mitt egna köksbordsformat "New Boarder", ett format som kan beskrivas som "mini Legacy", det är främst för att lära min son spela samt kunna spela med gamla polare som inte är super tighta på regler. Filosofin är att man ska ha en ganska hög men ändå hyfsat enkel nivå, blanda gamla goingar och nya kort och samtidigt få en "köpt lek" känsla (därav nya kortramen på alla kort).
Allt dyrt, allt som inte finns med ny kortram, allt som är för typiskt för andra format och allt som är fjantigt är bannat (som tex foilade kort om dom inte har nostalgiska illustrationer). Eftersom man får göra vad fan man vill hemma hos sig själv så är även dessa vedervärdiga planeswalkers bannade åt helvete, Commanders och companions tramsar man inte med och inga lekar får vara power optade, skönt lir är målet, vilket gör att man inte bygger patiens lekar som belcher, dredge, ANT och liknande.
Fördelen är att utnyttja priser på kort som inte får vara med i andra format, Deathrite Shaman till exempel. Frågan är om Hymn to Tourach kommer vara med, kanske? Om man kan försvara sig med Spell Snare eller Daze så antagligen, interagerande mellan lekarna är det viktiga, och även att det finns lite "nybörjartur" med.

Målet är 4-8 lekar som har en hyfsat jämn nivå mot varandra, bräda spelar man inte med utan istället får lekarna kompromissa med sin effektivitet mot att kunna försvara sig. Alla lekar skall även kunna "uppgraderas" till listor som är relevanta i riktiga format.

Kategori: Casual
Format: Booster Draft Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
401:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]245467 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 0 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 0 st.

Ingen har kommenterat KÖKSBORD: MONO G ELVES ännu


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!