Magic the Gathering
Magic the Gathering34872 medlemmar 667 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Sultai Death's Shadow
Ej legal i Legacy längre!
Legacy / Casual
Av: skumme
21:05, 20/3 -17

skummekommenterar :
Spanade in Trancers ström där han bad tittarna att greja ihop en lek som bygger på Death's Shadow och jag blev inspirerad av skapa en konceptversion. Stommen i leken är tagen från Squeakyshoes budget-lek <a href="http://www.svenskamagic.com/deckbox/index.php?ID=158913">http://www.svenskamagic.com/deckbox/index.php?ID=158913</a> samt diskussionen som uppstod i Trancers chat.

Tanken är att rycka korten från motståndaren, gå ner i liv via phyrexian-formler, kortdrag som kostar poäng samt fetchar som hämtar shock-länder, för att därefter spela ut en fet Death's Shadow och förhoppninsvis vinna med en fet sådan.

Motorn i leken består av Bob, Asylum Visitor och Sylvan Library, kort sagt kan man säga att "livet är kort" i den här versionen :D

På inrådan av en motspelare vid testning har jag lagt in intuition för att ha extra tillgång till Death's Shadow. Han föreslog att leken kunde efterlikna zombie-lekarna som spelar intuiton, men i mitt tycke blir det en helt annan lek. Men jag gillade tanken med intuition då leken ofta behöver en Death's Shadow för att kunna vinna. Snapcasters, Unearth, Reanimate fungerar som ett slags extra verktyg att tuta upp om det skulle behövas. Har ingen aning om vilka andra kort man kan kombinera med intuiton för att ett sådan effekt ska vara praktisk, utan nu fungerar det mest som en kul sak.

Eftersom ens liv ofta ligger risigt till, precis som med modern-versionen, har jag stoppat in en Jitte som utöver DRS ska göra att man emellanåt kan känna sig relativt bolttrygg. Sista bitarna utgörs av Abrupt Decay, Dismember och Spoils of the Vault (som med fördel kan kombineras med Sylvan Library eller Brainstorm).

Brädan är under operation extrakt och ankras för närvarande av mishras. Inget att spana in med andra ord utan endast ett tydligt bevis på min erfarenhet inom legacy alltså :D

Kategori: Casual
Format: Legacy Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
14269:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]212351 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 0 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 0 st.

Ingen har kommenterat Sultai Death's Shadow ännu


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!