Magic the Gathering
Magic the Gathering34879 medlemmar 657 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Possibly Criminal Persons and Insects Modern / Turneringsspel
Av: Steamliner
09:17, 11/4 -16

Steamlinerkommenterar :
Hm, Thugs'n Bugs var visst inte ett okontroversiellt namn... Färgproblem? Tydligen vill WotC att BUG skall heta "Sultai" istället, så vi får göra något annat. Thugs'n Sultai? Meh, spelar ju gentlemannens infect, så inget blått trams här.

Thug's and Insects? Varken Glistener Elf eller Phyrexian Crusader förekommer väl i belastningsregistret, så det blir problematiskt att prata om "thugs". Inte ens Skithusxyzåäö i brädan är väl dömd för något trots många förstörda EDH-partier och frekventa rykten om försvinnanden kopplade till dassdraken, så vi behöver tänka om... Så där!

Med ett nytt och korrekt namn är B/G Infect redo. Långsammare och samtidigt stabilare än sin gamla kollega U/G så bjuder svart oss på den obscent kraftfulla Phyrexian Crusader, ett flygande tvådrop i Plague Stinger och ypperlig bonus pay-off i Abrupt Decay och Inquisition.

Brädan är supertiltad mot Sword of the Meek-lekar med lite blandade hatkort, Disfigure för att mosa manadorks och Kicki om dess piratkopierande "proxande" huvud vågar sticka upp. Draken är där för långa games då resten av laget kör fast. Lite girig, men värd ett test.

Kategori: Turneringsspel
Format: Modern Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
3847:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]199608 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 1 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 1 st.


Steamliner
 
160401: 4-0 på modern Monday,

R1: 2-1 mot Jeskai Thing in the Ice.
Phyrexian Crusader blankar all removal förutom en flippad TitI, vilket vann matchen. G1 tvingas motståndaren använda snapcasters och TitIs som chumpblockers, vilket köper tid, men inte framgång. G2 flippar TitI och en swing från en enorm kraken/horror tillsammans med lite Snap/Bolt dumpar mig snabbt G2. G3 blir en tråkig affär där jag gamblar och går för en (relativt) snabb kill. Crusaders protection ser till så att rubbet går igenom och det är dags för match 2.

R2: Thopters. 2-0
G1 lyckas en kombination av offervilliga Nexusar och Crusader med trample nå fram innan combon kommer igång. G2 är en annan historia, ett långdraget skyttegravskrig där kostnaden (en Crusader rakt in i hans animerade 5/5) för att slå ihjäl en Tezzeret är hög och svår att hämta sig från. Academy Ruins tillsammans med Foundry och en Spellskite skapar en gröt fram tills en topdeckad Abrupt Deacay runt turn 20 ger mig ett fönster för att slå in messen sista infecten.

G3: 2-1 mot Twoo-favoriten Glittering Emrakul.
Nedpairad och fick möta Glittering Emrakul, en lek jag själv lånat ut. Är on the draw. Knepig matchup då Inquisition och Abrupt Decay är den enda interaktion jag har. G1 ryker hela brädet till en Vengeance+Emrakul varefter jag inte ser ett land på fem rundor med honom på 7 infect och alv + pump på hand, G2 fastnar han på mana och G3 mullar han till 5. Både G2 och 3 tar slut snabb.

R4: 2-0 mot Kiki Chord
Phyrexian Crusader är ett hus i denna match up och. Både G1 och 2 ser Melira äntra brädet. G1 tar hon en Decay, varefter hans icke-vita creatures står på kö för att offra sig till Crusader. Tillslut tar sinar strömmen av blockers och kort därefter har Rancor + Crusader no 2 landat gamet. G2 håller jag en hand utan infect-gubbe och ger mig på hans liv med pumpade Hierarcher. Melira dyker välkommet (!) upp lagom som jag tvingas falla tillbaka på Infect-planen. Efter ett långt ställningskrig,där han är nere och vänder på 1 liv innan en Scooze tar honom tillbaka in i matchen och jag tvingas mata Spellskite med en Rancor för att hålla honom borta från att aktivera den fler gånger, sitter han till slut på 9 infect med en uppsjö av sätt att få 5 grön thoughness på brädet mot Crusader med dubbel Rancor. 4-0 mot trevligt motstånd, aldrig fel.

Skriven: 08:43, 20/4 -16


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  2. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!