Magic the Gathering
Magic the Gathering34895 medlemmar 661 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Black Knight Raisers Modern / Casual
Av: Steamliner
21:07, 25/3 -16

Steamlinerkommenterar :
Ah, Zombies, denna ständigt comebackande tribe. Haakon är inte bara en zombieriddare utan även ganska metal. Metal nog för att vara sångare i gubbmetalbandet Black Knight Raisers iaf. Hans polare från Stromgald, Stromgald Crusader, är f*n metal och, trots att han är äldre och slitnare än hela Black Sabbath, ständigt redo att göra comeback så länge Haakon sköter sången.

Övriga bandmedlemmar inkluderar Bloodghast, Gravecrawler och Geralf's Messenger som alla gillar det här med att komma tillbaka för en sista avslutningsturné, bara för att lämna scenen, tacka sina fans och därefter ge sig ut på ytterligare en sista, en absolut sista och en "inte ens vi tror själva på detta längre, men vi lovar att det är sista touren"-turné.

Lord of the Undead är en smådryg manager som stärker bandets egon och kroppar samt glatt släpar upp dem ur graven för ännu en spelning om så behövs.

Liksom många en gång i världen hårda rockers har det blivit allt mer nostalgi/parodi och arenarockande över gubbarna i Black Knight Raisers, så vad passar väl bättre än Phyrexian Arena som skådeplats för spelningar och extra kortdrag?

Inquisition of Kozilek, Smallpox och Zombie Infestation hjälper Haakon finna motivation att kasta sig ner i graven/publikhavet samtidigt som de bjuder på lite lätt disruption och andra fördelar. Nameless Inversion slutligen, är inte bara ett fantastiskt namn på ett album utan även the removal of choice. Haakon kör den gärna gång på gång på gång tills manan tar slut och i värsta fall kan även Lord of the Undead fiska upp Inversion för ett sista (?) extranummer.

Devotionmanabasen ger extramana trots det ganska snåla landantalet och hjälper dels till att få ut det mesta av Inversion och Crusaders abilities och möjliggör dels en semi-transformative sideboardplan till en ren devotionlek med Obliterator och Gary för de där motståndarna som tror att de skall vinna med gravhat.

Kategori: Casual
Format: Modern Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
3174:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]198774 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 0 Kommentarer | Dölj
Betyg: 2 | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 0 st.

Ingen har kommenterat Black Knight Raisers ännu


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!