Magic the Gathering
Magic the Gathering34879 medlemmar 651 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

SÅ här man spelar Dark Jeskai?
Ej legal i Standard längre!
Standard / Turneringsspel
Av: Kvastskaft
15:37, 27/2 -16

Kvastskaftkommenterar :
Min version av dark jeskai.
Nästan sugen på att droppa Tasigur och crackling doom och köra en full out jeskai-lek.

Kategori: Turneringsspel
Format: Standard Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
3034:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]197542 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 7 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 7 st.


Kvastskaft
 
Tackar för tipset och ska absolut se över kortdrags-kort. Vet inte om jag har just painful truths, men kanske dig through time eller treasure cruise? Då utnyttjar jag ju även graven med delve som försvinner med Tasigur.

Skriven: 22:13, 28/2 -16

Mudfrog
 
Jag har ändrat mig, man ska spela Jace. Det var bara att de tre lekar jag mötter under FNM alla spelade massa hat mot just Jace. :P

Ojutai's Command är ju rätt bra med Jace också. Om du vill ha in en till kontring, så kanske plussa en sån?

Angående Hangarback tänker jag att du har ju en hel del tempo-swing, och jag tycker inte att Hangarback passar in i den stilen. Men den är ju inte dålig så om du tycker att den funkar bra så spela på :)

Dock har du ju inget kortdrag i leken vilket brukar vara väldigt viktigt nu. Så jag hade nog fortsatt med det svarta för att kunna spel 2-3 painful truths i leken. Ta ut två tasigur och släng in 2 såna istället.

Skriven: 22:10, 28/2 -16

Kvastskaft
 
Tycker Jace gör jättemycket i leken. Även om motståndaren bränner honom så är det en bränn på en billig creature och en bränn mindre på en mantis rider. Flippar han så är det ännu bättre med att spela Jeskai Charms och crackling doom från graven.

Hangarback Walker känns fortfarande som ett sjukt stabilt kort enligt mig. Att få ut en runda två eller tre ger ett bra försvar, och även senare är den nice att kasta om man har två mana över.

Efter att ha testspelat igår med leken, så känns det ännu mer att jag vill ha ut Tasigur för att ta in någon form av kontringar istället.
Skulle vilja ta bort svart helt och köra pure Jeskai, men crackling doom känns tyvärr (?) för bra för att skrota, men samtidigt onödigt med enbart tre svarta kort i leken. är väldigt kluven där faktiskt... :/

Skriven: 19:47, 28/2 -16

Mudfrog
 
Silkwrap och stasis snare är bra kort absolut, så det kan man mycket väl spela på.

Själv kör jag en dark jeskai nu och beslöt mig nyligen för att ta ut alla Jace. Jag brukar behöva bräda ut alla ändå pga att motståndarna har för mycket hat-bränn mot honom.

En gubbe du skulle kunna strunta i är Hangarback walker tror jag. Den är nog lite för långsam nu. Dock blir den ju bra om den dör (tex att du dödar den själv) med gideon emblem ute. Men borde finnas nåt annat som funkar minst lika bra tror jag.

Skriven: 19:39, 27/2 -16

Kvastskaft
 
Kanske stoppa in någon Goblin Dark-Dwellers som du tipsar om. Effektiviteten av dom minskar ju tyvärr något ifall jag tar bort svart i leken (och crackling doom försvinner)

Skriven: 17:27, 27/2 -16

Kvastskaft
 
Har lite kass koll på metat i området för tillfället då jag inte har lika mycket tid till att spela fnm som innan pga jobb och barn. Såg kanske två spelare igår som också lirade Reflector mages, men med tanke på hur bra den gör ifrån sig, så blir jag inte förvånad ifall den snart blir ett måste i UW-lekar.

Funderade som sagt på att köra full Jeskai. Tasigur kan jag klara mig utan då jag inte känner att leken behöver något powerhouse. Hans ability har väl varit det mest användbara med honom.

Crackling doom däremot har varit betydligt mer användbar, men att ersätta dom med fler Stasis Snare eller Silkwrap i main deck är kanske något att se över?

Skriven: 17:25, 27/2 -16

Mudfrog
 
Jag gillar inte Tasigur för tillfället pga alla reflector mage som spelas. Det beror ju på hur ditt meta ser ut, men det är rätt kass att delva ut honom och sen få honom bouncad direkt.

Inga Goblin Dark-Dwellers?

Skriven: 16:25, 27/2 -16


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  2. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Outlaws of Thunder Junction Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!