Magic the Gathering
Magic the Gathering34896 medlemmar 648 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Gravestorm Retriever
Ej legal i Modern längre!
Modern / Casual
Av: Steamliner
01:40, 3/2 -16

Steamlinerkommenterar :
Det värsta som finns är att tvingas stå ut med motståndare som randomly drar en out när man sitter och gottar sig åt att ha dem i saxen. Förbannad blir man! Förbannad, ledsen och framför allt bitter. Man grämer sig över turgubben/-gumman/-personen och hens onödiga, orättvisa tur. Om det bara fanns ett sätt att ge alla fientliga tärningskastsvinnare vad de förtjänar och exila eller iaf milla bort alla deras outs innan de hinner dra dem...

Efter många (nåja, en) kvälls bittert bryggande erbjuds här denna beska medicin. Ta två Myr Retriever och tillsätt Heartless Summoning. När vi har oändligt med gratis ETB-effekter tillsätter vi en rejäl dos Gravestorm för en unik och smakrik smäll. Behöver du vinna snabbt? Gå av på T3 och exila ett par tusen kr i MTG-kort. Har motståndaren fräckheten att försöka stoppa dig? Straffa åbäket genom att lämna hen med ett par länder som hen kan dra, fullt medveten om att allt är slut och endast några få bittra, döda drag återstår. Det må låta som något gentlemän inte ägnar sig åt, men den ultimata upprättelsen är i sanning en gentlemans sätt att straffa pöbeln för dess respektlösa beteende.

Listan kan säkert bli bättre, men efter det att tanken slog mig när jag petade med Heartless Eldrazi kunde jag inte släppa den och började med att skriva ner ett första utkast.

Infernal Tutor hjälper till att hitta en andra myr eller mixture för att få ihop combon medan Impact Tremors och Altar of the Brood ger två extra finishers om man inte hittar Bitter Ordeals. Altaret ger en teoretisk T2 kill (kräver sex kort) för den som lever på nordpolen. Samma tutors som hittar Heartless Summoning även hitta Impact Tremors, vilket är en fin bonus. Resten av leken tutrar eller gräver efter kombobitar.

Kategori: Casual
Format: Modern Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
4117:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]196124 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 7 Kommentarer | Dölj
Betyg: 9 | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 7 st.


Stygge
 
Jag bara älskar combon med Myr Retriever + Heartless Summoning med Bitter Ordeal. Vackert! :D

Skriven: 11:54, 10/2 -16

Steamliner
 
Med Impact Tremors blir Grapeshot genast mindre spännande. Alla vägar till seger går via Heartless Summoning/Myr Retriever, varför Grapeshot inte gör något som inte redan finns main.

Ny bräda med fokus på att kunna hämta tillbaka pajade bitar ur graven eller exil samt hat mot ryck och artifacts (affinity, Relic of Progenitus). Altar of the Brood tillbaka main som möjlig T2 win då Emrakul är sällsynt i det lokala metat.

Skriven: 23:55, 9/2 -16

Steamliner
 
Codz: sådant händer; satt själv och hade värdens plan på att milla mig med Mind Funeral, bara för att upptäcka ordet "opponent"...

Skriven: 23:53, 3/2 -16

Steamliner
 
Comawhite kan det här med brews och noterade att Impact Tremors är ganska förödande med inf ETB-effekter. Dessutom kan den tutras för med Idyllic Tutor och Muddle the Mixture. Good stuff, tar platsen som sekundär wincon från Altar of the Brood. Splitten mellan Fabricate och Idyllic Tutor ändras samtidigt till 3-3.

Lite tweaks på manabasen för att lättare få rött öppnar även för Faithless Looting istället för Thought Scour.

Skriven: 23:51, 3/2 -16

codz
 
lyssna verkligen inte på mig

Skriven: 20:48, 3/2 -16

Stygge
 
Troligen inte, för att han inte har några gröna varelser i vare sig leken eller brädan? :P

Skriven: 20:12, 3/2 -16

codz
 
ta bort några fabricate och thought scour för Summoner's Pact?

Skriven: 16:24, 3/2 -16


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!