Magic the Gathering
Magic the Gathering34882 medlemmar 630 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Truck's Aggro Booster Draft / Casual
Av: Queldion
21:11, 8/10 -07

Queldionkommenterar :
Greater Gargadon är ett underbart kort! en 9/7 haste för ett mana med bra synergi med leken i övrigt. T.ex mogg war marshall...
Nu när ravnica dubbel-länderna försvann blev jag tvungen att köra med grove of the wildburrows (ger motståndaren ett i liv) och då kan man lika gärna bryta kortet Kavu Predator som får counters på sig när motståndaren får liv. Av samma anledning finns Fiery Justice med i leken. Mycket bra mot aggrolekar! Oblivion Ring tar hand om de lite större grejerna och agerar dessutom enchantment till tarmogoyf om den hamnar i graven. Beroende på vad man möter tar man antingen in 2 ringar eller 2 justice efter sideboard därför har jag 2 av varje i main.
Tarmogoyf är ett jättebrutet kort och leken pumpar upp honom till en 4/5 utan problem och större kan han bli... (Ett alternativ är att köra chromatic star som har bra synegi med greater gargadon).
Troll Ascetic är också ett väldigt bra kort. Speciellt mot svart/blått och rött eftersom den inte kan bli targetad med terror/bränn/studs osv. Då kommer vi osökt in på kontroll-leks-dödar-kortet nummer 1, Gaddock Teeg. Jag funderade ett bra tag på att köra honom main men eftersom han är ganska värdelös mot aggro och dessutom är legendary beslutade ja mig för att köra 4 i brädan. Varför är han så bra då? Han stänger av massremoval, mystic teachings och ungefär 10 jobbigheter och 7 eländen till. För 2 mana och dessutom får man en 2/2a!!
Garruk är grym i leken.. I sämsta fall så får man 2-1 i kortövertag om motståndaren dödar honom efter att du gjort en 3/3 token och pumpar dina goyfer med +1+1.
I bästa fall stallar du 2 rundor och overrunnar motståndaren med dina tramplers.
Mot halvslöa lekar med stora djur funkar Threaten grymt väl... Låna motståndarens gubbe, kör över honom och mata gargadonen med den!
För tillfället spelar jag endast med 8 brännkort, Rift Bolt och Tarfire. Beroende på metat byter jag kanske ut Rift Bolt mot incinerate men just nu känns det som en brännspell för 1 mana som dessutom är sorcery överväger.
Manabasen består till största del av rött då det mesta i leken kräver detta. Grönt finns där till troll och goyf och vitt för lategame grejset. Har inte hunnit testa allt för många rundor men jag tycker 22 lands känns lagom då allt utom 8 spells kostar 1 eller 2 mana att spela.

Kom hemst gärna med synpunkter på vad som helst! Jag har inte spelat överdrivet mycket standard nu i ravnica så berätta gärna vilka lekar som kommer smiska skiten ur mitt lilla hopkok:)

Kategori: Casual
Format: Booster Draft Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
1860:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]15723 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 0 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 0 st.

Ingen har kommenterat Truck's Aggro ännu


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  2. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Outlaws of Thunder Junction Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!