Magic the Gathering
Magic the Gathering34895 medlemmar 653 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

UR bolt Vintage / Casual
Av: azurmatti
23:27, 6/8 -07

azurmattikommenterar :
kontra allt motståndaren försöker lägga ut och bränn den till döds

Kategori: Casual
Format: Vintage Storlek: 72 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
67579:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]14186 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 4 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 4 st.


prinsallan
 
Såg att du ändrat nu till casual, mycket bra. Izzet Boilerworks är också i farozonen. Spelar motståndaren Wasteland på det tappar du två rundor, vilket är game over i de flesta vintage-partier. Bättre är fetch-landen Polluted Delta och/eller Bloodstained Mire.

Skriven: 08:24, 8/8 -07

prinsallan
 
Det röda ser lite bättre ut ny. Dags att se över kontringarna. Cancel är för seg för vintage. Jag föreslår att du byter den mot Mana Leak som kontrar varje gång i vintage, bortsett de få gånger som motståndaren har win ändå, pga evig mana eller skyhög stormcount + tendrils. Remove Soul är antagligen den sämsta kontringen som finns i just Vintage, mycket pga det faktum att de få killar som spelas i formatet tar sig in i spel på annat sätt än hardcast. Det jag är orolig för är att det är lite för blått i leken för att kunna spela 4xForce of Will så jag antar att du får spela en helt vanlig Counterspell istället (om du inte har Mana Drain såklart (som skulle vara utmärkta till dina X-stek)). Andra kontringar som bör stå högt på din lista är Disrupt (då 90% av alla vintage-lekar spelar tutors av oilka slag), Force Spike (någon enstaka bara), och kanske någon Misdriection. Vill du få in mer blått i leken för att kunna spela Force of Will så är både Brainstorm och Impulse att par billiga kort för plånboken. Leken ser nu helt annorlunda ut, men känns ändå inte i närheten av att vara en Turneringslek för Vintage.

Skriven: 08:22, 8/8 -07

azurmatti
 
följde råden och la in det mesta av de där korten...

Skriven: 21:52, 7/8 -07

prinsallan
 
Den ser ganska random ut. Hade den varit casual så hade vi kunnat börja nånstans. Ska du spela den i turnering har du mycket jobb framför dig. Om du inte tänker spela power så är ett par Null Rod gjutna. De som bygger burn för Vintage har oftast också med 4xPyrostatic Pillar. Om du nödvändigtvis ska ssplasha blått så är det för Powerns skull. Ancestral Recall är ju självskriven och om du vill spela med kontringar så måste de vara billiga... Vintage är ett mycket snabbt format. Det saknas ett av de bästa steken också: Chain Lightning. Två killar som bör nämnas från rött är ju också: Gorilla Shaman och Grim Lavamancer.

Skriven: 08:43, 7/8 -07


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!